Upit oko kontrolora za ventilatore

poruka: 4
|
čitano: 2.083
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

kupio sam Kaze Server kontrolor za ventilatore.

Na isti sam sam sve pospajao i sve radi savršeno.

Takođe sam dobio trakice za očitavanje temperature, zanima me gdje bi najbolje bilo istu naljepiti da mi očitava temperaturu sa procesora?

Trenutno na procesoru imam vodeni blok.

House je Bog dok techno ne zasvira
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Upit oko kontrolora za ventilatore

Malo je zahebano stavljat tu sondu na proc , a da se dobiju sto tocnije temp. ! Ja sam npr. nju zaljepio s gornje strane od baze hladnjaka ( CM V8 ) , al se vise ne sjecam kakve su bile razlike u temp. koju je mjerila sonda i softverski programi za pracenje temp. ! Cak mi je palo na pamet da sondu postavim između baze hladnjaka i procesora ( mjesto gdje se nanosi termalna pasta ) , al neznam kakav bi utjecaj to imalo na odvodnju topline s proca jer ta sondica ipak ima svoju debljinu ! Mozda da to cak prvo isprobas , jer neznam gdje da ju postavis , a da ti daje sto tocnija mjerenja !

EDIT :  Haf-ovi na avatarima {#}

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 0:19 (Haf932).
16 godina
neaktivan
Re: Upit oko kontrolora za ventilatore

Čitao sam da se nikako nesmije stavljatisonda između hladnjaka i procesora.

Probat ću sa strane na spoju bloka i cpu-a staviti pa ću vidjeti koliku razliku ima.

House je Bog dok techno ne zasvira
13 godina
neaktivan

Ako ti sta pomaze ja sam prvi komp 2006 imao ( nisam ga sklapo ja ) bile su tri sonde a samo jedna pricvrscena izmedu listova od hladnjaka am2 stock .. inace imo sam amd sempron 2800 1,6 ghz i na 70 stupnjeva kako bi mi pokazivalo da je temp nakon toga bi se gasio 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice