Imam Alive nf6g-vsta i cpu mi se previse grije
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mogao si jos krace napisat "trazim cooler" ..Covjek bozji napisi kolko para mos dat za cooler,za koji proc?.
Imam Alive nf6g-vsta i cpu mi se previse grije
To ti je ona velika žulja s ventilatorom, lako se vidi, odmah pored RAM i hladnjaka od čipseta.
Stoji ti na procesoru pričvršćeno.
Eto, to je ta velika siva i prljava komadina hardvera koju trebao očistit.
Samo ne zaboravi, kad skidaš hladnjak moraš obavezno termalnu pastu promijenit.
Ako pak hoćeš kupiti novi hladnjak (što nigdje nisi naveo), za sitne pare imaš lako nabavljive
AC Freezer 64 i Scythe Katana 3. Za nešto više dobiješ super Scythe Kama Angle B ili čak CM Hyper 212+.
Mogao si jos krace napisat "trazim cooler" ..Covjek bozji napisi kolko para mos dat za cooler,za koji proc?.
Moj pc
pa ak se on nezna udostojit ko covjek napisat cijenu i koji proc ima i maticnu ili barem kaze "pogledajte mi u my pc" onda se ni ja necu udostojit pa mu pogledat my PC..
Moj pc
pa ak se on nezna udostojit ko covjek napisat cijenu i koji proc ima i maticnu ili barem kaze "pogledajte mi u my pc" onda se ni ja necu udostojit pa mu pogledat my PC..
Koliko ja znam moj pc su stavili da se zna koje komponente imate, a za cooler nerazumjem zašto u postu nepiše ime i cijena samo link je stavljen a nerazum zašto neče u uredi!??!?!