Trazim cooler za cpu

poruka: 7
|
čitano: 840
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Trazim cooler za cpu

Imam Alive nf6g-vsta i cpu mi se previse grije

0 0 hvala 0
16 godina
Trazim cooler za cpu

Mogao si jos krace napisat "trazim cooler" ..Covjek bozji napisi kolko para mos dat za cooler,za koji proc?.

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Trazim cooler za cpu
Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Mogao si jos krace napisat "trazim cooler" ..Covjek bozji napisi kolko para mos dat za cooler,za koji proc?.

Moj pc

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 21:45 (the mir).
17 godina
Trazim cooler za cpu

To ti je ona velika žulja  s ventilatorom, lako se vidi, odmah pored RAM i hladnjaka od čipseta.

Stoji ti na procesoru pričvršćeno.

Eto, to je ta velika siva i prljava komadina hardvera koju trebao očistit.

Samo ne zaboravi, kad skidaš hladnjak moraš obavezno termalnu pastu promijenit.

Ako pak hoćeš kupiti novi hladnjak (što nigdje nisi naveo), za sitne pare imaš lako nabavljive

AC Freezer 64 i Scythe Katana 3. Za nešto više dobiješ super Scythe Kama Angle B ili čak CM Hyper 212+.

Ivan Marijanović, univ. bacc. ing. comp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
the mir kaže...
Fake_Alert kaže...

Moj pc

pa ak se on nezna udostojit ko covjek napisat cijenu i koji proc ima i maticnu ili barem kaze "pogledajte mi u my pc" onda se ni ja necu udostojit pa mu pogledat my PC..

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
the mir kaže...
Fake_Alert kaže...

Moj pc

pa ak se on nezna udostojit ko covjek napisat cijenu i koji proc ima i maticnu ili barem kaze "pogledajte mi u my pc" onda se ni ja necu udostojit pa mu pogledat my PC..

Koliko ja znam moj pc su stavili da se zna koje komponente imate, a za cooler nerazumjem zašto u postu nepiše ime i cijena samo link je stavljen a nerazum zašto neče u uredi!??!?!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice