Spajanje pc i tva preko hdmi

poruka: 10
|
čitano: 2.010
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav momci, imam jedan problem koji me od jucer uzasno zivcira...naime kupio sam HDMI kabel da spojim telku i komp, kad spojim komp i tv sa kablom nista se ne dogada...odem pod screen resolution i tamo detect identifiy i jednostavno nece da mi prepozna da je komp spojen sa telkom nikako...

Ja se ne razumijem bas u te stvari pa sam cacko malo po netu, probaj telku ugastit pa spojit, pa upalit i takve nekakve fore ali nece nikako...grafica je geforce gtx 650 ti, zadnji driveri su gore za nju...windows 7 64 bit je gore ako je potrebna ta informacija, telka ima jedan hdmi utor i komp isto ako je to bitno...

Mozda treba neke postavke prvo namjestit u grafickoj ili di vec pa da on moze prepoznat da je spojen, pa bih molio nekog ko se razumije u to da mi objasni di sta kako bi trebo upalit ili promijeniti u postavkama da bi on prepozno da je spojen...

Hvala unaprijed na pomoci.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mozes li na tv namjestit "izvor", negdi u postavkama pronadi hdmi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Spajanje pc i tva preko hdmi

mogu nije to problem. stavim ja na tvu da je na hdmi ali se nista ne dogada, nema slike nema tona, nicega...ali nemoze ni biti nicega kad ispada da komp ne prepoznaje da je spojen s tv-om, ja mislim da bi na kompu negdje trebalo staviti da je izvor hdmi ili nesto u postavka namjestiti da on uhvati signal da je spojen

14 godina
neaktivan

na NVIDIA control panelu na opciji change resolution. Jel ti tamo prepoznaje TV?

15 godina
neaktivan

Jesi siguran da HDMI kabal šljaka?

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 17:44 (FrEaK94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Motorino kaže...

na NVIDIA control panelu na opciji change resolution. Jel ti tamo prepoznaje TV?

na koju god rezoluciju da stavim ne prepoznaje tv, samo imam monitor kao spojen...a kabal je uredu, isao sam ja odma taj isti dan u ducan da ga vratim, reko ne radi mozda, ali ga je lik spojio i uredno radi tamo

edit:kad odem u nvidia control panel pod set up digital audio, imam neku prvu tocku pod kojom pise Verify displays that will appear as audio devices in the windows sound settings i sad mi pise kao moja graficka geforce gtx 650 ti i imam 3 kao izbora ispod nje DVI VGA HDMI koji bi kao mogao izabrati...ali mi pokraj svake pise no audio capable display available i nemogu nis izabrat tu.

Jel to ima kakve veze mozda? Ili kad stisnem desni kilk dole na ikonicu od zvuka na destkopu i odem pod playback devices imam tri kao NVIDIA HDMI outputa port 0, 1 i 2 i speakers i pod speakers mi je zelena kvacica a pod ova 3 HDMI porta crvena crta i nemozes kao promiijenti, ti stisnes na neki od tih portova ali opet ima taj speakers upaljen i neda da promijenis.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 18:37 (studos).
12 godina
neaktivan
Probaj koristit kombinaciju tipki Win+P i tamo izaberi dual screen ili sta ti vec odgovara
15 godina

Pazi da nisi krivo spojil kak ja. Mora biti uštekan baš na grafičku. Nakon toga ideš desni klik resolution i tam to složiš

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

da nema na tv-u više hdmi ulaza, pa odabireš krivoga, i to se zna desiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

probao sam vec win+P sve kombinacije ali nista se ne dogada...spojeno je bas na graficku i kad odem na resolution nema nicega, ne pokazuje da je prepozno da je spojen s tv-om, samo da je monittor ukljucen...na tvu imam samo jedan hdmi utor, nema ih vise, tako da spojeno di treba...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice