Raid i temperature

poruka: 7
|
čitano: 1.069
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Raid i temperature

Pitanjce naime otkad sam postavio raid 0 polje na svojim wd black hardovima hardware monitor ih ne prepoznaje i ne očitava nikakve temperature. Jel to normalno znači dali ima veze sa raid-om i da li se taj problem možda može riješit? THANKS

pozz

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 1:12 (strit).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Raid i temperature
strit kaže...

Pitanjce naime otkad sam postavio raid 0 polje na svojim wd black hardovima hardware monitor ih ne prepoznaje i ne očitava nikakve temperature. Jel to normalno znači dali ima veze sa raid-om i se taj problem možda može riješit? THANKS

pozz

Normalo, probaj s IC termalnim mjerenjem

15 godina
pod009 kaže...

Nisam te razumio to što si ti napisao znači da misliš da ja doma imam infracrveni termalni skener(nemam, možda sam krivo shvatio ili me zezaš)...

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
17 godina
strit kaže...
pod009 kaže...

Nisam te razumio to što si ti napisao znači da misliš da ja doma imam infracrveni termalni skener(nemam, možda sam krivo shvatio ili me zezaš)...

ja cu samo reci :  LOL

edit:a da probas sa nekim drugim programom npr everestom pa onda javis jel ista stvar

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 1:12 (crozoki).
15 godina
Raid i temperature

Naravno da je ista stvar to su osnove znači probao sam i sa everestom koji mi također sada prepoznaje samo externi hard a ova dva u raid polju kao da ne postoje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
raid0 polje prikaziva 2 diska kao 1 (ali particije ga opet dijele na logičke), tako da gubiš podatke od termo-senzora na disku

U biti,normalno stanje je kod tebe,ne brini,temp. osjeti prstom (jest da je neprecizno,al ...)
15 godina

pod009@ thanks ma nemam problema sa temperaturama tj. toplinom jer mi usisni vent puše drito po njima tak da su non stop hladni.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice