Pitanjce naime otkad sam postavio raid 0 polje na svojim wd black hardovima hardware monitor ih ne prepoznaje i ne očitava nikakve temperature. Jel to normalno znači dali ima veze sa raid-om i da li se taj problem možda može riješit? THANKS
pozz
Pitanjce naime otkad sam postavio raid 0 polje na svojim wd black hardovima hardware monitor ih ne prepoznaje i ne očitava nikakve temperature. Jel to normalno znači dali ima veze sa raid-om i da li se taj problem možda može riješit? THANKS
pozz
Pitanjce naime otkad sam postavio raid 0 polje na svojim wd black hardovima hardware monitor ih ne prepoznaje i ne očitava nikakve temperature. Jel to normalno znači dali ima veze sa raid-om i se taj problem možda može riješit? THANKS
pozz
Normalo, probaj s IC termalnim mjerenjem
Nisam te razumio to što si ti napisao znači da misliš da ja doma imam infracrveni termalni skener(nemam, možda sam krivo shvatio ili me zezaš)...
Nisam te razumio to što si ti napisao znači da misliš da ja doma imam infracrveni termalni skener(nemam, možda sam krivo shvatio ili me zezaš)...
ja cu samo reci : LOL
edit:a da probas sa nekim drugim programom npr everestom pa onda javis jel ista stvar
Naravno da je ista stvar to su osnove znači probao sam i sa everestom koji mi također sada prepoznaje samo externi hard a ova dva u raid polju kao da ne postoje...
pod009@ thanks ma nemam problema sa temperaturama tj. toplinom jer mi usisni vent puše drito po njima tak da su non stop hladni.