Racunalo se ne pali i na ekranu su crvene crte

poruka: 10
|
čitano: 1.442
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Kao sto pise u naslovu racunalo dode do boot screena i vide se neke crvene crte i ne zeli uci u windowse Konfiguracija: i5 3570 R9 280x msi gaming Msi b75a-g43 gaming 2x4gb patriot viper Napajanje fps 650w
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Racunalo se ne pali i na ekranu su crvene crte
ili ti se graficka pregrijava ili je vec na izdisaju, jesi li i koliko je Overclokovao?
Mlada nada
11 godina
neaktivan
Graficka je nova nema ni tjedan dana, nisam overclocko i mozda je pregrijavanke problem ima samo 1 ventilator u kucistu (ne ukljucujuci od procesora i grafe)
17 godina
neaktivan

ako se ne varam ta matična ima integriranu grafičku i probaj na njoj,ako radi na integriranoj vjerovatno ti je grafička prdnula.

edit:probaj kod prijatelja svoju grafičku ako ima dovoljno jako napajanje pa budeš videl

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 20:11 (jura).
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Probao sam na integriranoj I normalno radi, jel mi vrijedi garancija na graficku ako sam je vec mijenjo? Jel mogu kako sam poppravit?
11 godina
neaktivan

Tesko da ces je sam popraviti , najvjerovatnije joj je crkla memorija, ako imas garanciju zali se i trazi da ti zamjene, jesi li ti prosli put kada si je mjenjao isto ovo bio problem ili?

Mlada nada
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 15:27 (2dulle).
13 godina

ako su i u biosu artefakti i prilikom post-a a na integriranoj sve radi, ociti je problem u grafi. pošto imaš garanciju, a ne moraš ni ne možeš  ju sam popravit, odnesi cijeli komp na servis (ako ima naljepnicu protiv otvaranja kućišta) ili je izvadi i odnesi u originalnoj ambalaži natrag u dućan

2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
peace_of_cake kaže...

ako su i u biosu artefakti i prilikom post-a a na integriranoj sve radi, ociti je problem u grafi. pošto imaš garanciju, a ne moraš ni ne možeš  ju sam popravit, odnesi cijeli komp na servis (ako ima naljepnicu protiv otvaranja kućišta) ili je izvadi i odnesi u originalnoj ambalaži natrag u dućan

Tako je...

Mlada nada
11 godina
neaktivan

Na kutiji pise 3 godine garancije valjda dobijem iako je zamjenjena 

Prosli put je graficka krepala zbog napajanja mislim da nije bilo kvalitetno 

11 godina
neaktivan

Hvala na pomoci 

Moj PC