Računalo jedino funkcionira sa windows gpu drivers

poruka: 10
|
čitano: 1.052
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Prije sam primjecivao nekakve crte, bljeskove i glitcheve s vremena na vrijeme, dok jednog dana se ugasio komp i nije moglo se dovuc do dekstopa. Uspio sam se dovuc do desktopa preko safe modea te sam izbriso drivere. Instatno je sve proslo i mogao sam koristiti racunalo, ali bez AMD drivera mi je fps u igrama 2-4. Pokuso sam instalirat razlciite verzije drivera, cak i one za koju govore da su najstabiljnije, najnovije, pokusao sam ponovno umetnut graficku, pokusao sam izbrisat drivere sa DDU (poznati driver uninnstaler), no problem je kad instaliram , u nekom vremenu instalacije pocrni ekran pa pocne one svakakve crte, boje, mrtve piksele, bljeskanje i opca nemogucnost koristenja. Kao sto sam rekao kompjuter samo radi sa windows driverima koji ostanu kad izbrisem ove AMD.

VedroJebac
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Odnesi kod nekoga grafu, probaj sa Catalyst driverima, ne Crimsonom. Ili možeš probati sa friškom instalacijom Windowsa, i opet probaj sa Catalyst (npr. verzija 15.7 Beta meni radi bez problema) driverima.

Ako i dalje imaš problema, jedino ti preostaje kao zadnja opcija Popravak grafičke kartice korištenjem pećnice

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Probao sam sa 13.12, 14.12 i sa ovin najnovijim 15.x

Malo mi je to blesavo u pecnicu pa sam poslao nekom serviseru da vidi jel do kontakta na maticnoj ili graficke.

Pozdrav.

Da glup sam trebao sam ic vidit kod prijatelja jel radi kod njega graficka.

Sta ce mi potpis imam 15
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ako je crkla nema sanse da opet uzmem ovaj AMD, na prvom pc-u smo uvijek imali problema sa glupim driverima, a i ovu graficku imam 2 godine, sto je po meni dosta kratko.

Inace mazim i pazim komp tako da nije do mene. Nije overclockana i redovito je ispuhivana prasina.

Sta ce mi potpis imam 15
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

nemas kud ici, gpu ti ima "hladni lem"...ili u servis na grijanje ili u pecnicu!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel uspilo nekome to sa pecnicom?

Sta ce mi potpis imam 15
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Računalo jedino funkcionira sa windows gpu dri
VedroVis kaže...

poprilicno uspjesno nekima i vise puta...imas gore linkanu temu pa procitaj malo!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
12 godina

Grafa je definitivno crkla i nisu tome driveri krivi (moja HD7970 od xfx-a je zbog istih simptoma završila u Linksa na reklamaciji i dobio sam drugu jer njoj pomoći nije bilo)

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Re: Računalo jedino funkcionira sa windows gpu dri
VedroVis kaže...

Meni nije, probao sa 3 grafe u jednom danu. Meni je problem bio šta nisu sve pećnice iste, ja sam probao po "receptu" u mini pećnici i već nakon 4-5minuta se osjetio smrad elektronike. Pustio ih do 8 min, izvadio i vidio da su kondenzatori procurili. 

Je da su bile one starije grafe sa običnim kondenzatorima, ne vjerujem da bi se to dogodilo sa ovim solid capacitors koje imaju novije grafe.

Ako je dala svoje, zašto ne probati, možda uspije... Prouči temu do detalja i pitaj ako te nešto zanima.

12 godina
neaktivan

Dao sam liku da mi samo stoposto rece jel crkla grafa ili je do drivera/softwera. 

Ako ono sa pecnicom uspije mislim da cu na hitnoj zavrsit od smijeha.

Sta ce mi potpis imam 15
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice