Puknuo ekran na Eee-u 1000HG

poruka: 2
|
čitano: 1.448
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Puknuo ekran na Eee-u 1000HG

Imam Asus Eee 1000HG Netbook, i prije 8 mjeseci mu je puko ekran. Mene zanima gdje bih mogao kupit ekran tj. gdje bih ga mogo popravit. Znam da postoji servis, al ne pouzdam se ja u njih (za reinstalaciju Windowsa 300kn????). Dakle gdje bih mogao to popravit,, i koliko bi to došlo.

Unaprijed hvala. Vaše postove ću vjerojatno pročitat sljedeći dan od 22H-6H jer sam nespavalica.

Izzy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Puknuo ekran na Eee-u 1000HG
EVO kaže...

Imam Asus Eee 1000HG Netbook, i prije 8 mjeseci mu je puko ekran. Mene zanima gdje bih mogao kupit ekran tj. gdje bih ga mogo popravit. Znam da postoji servis, al ne pouzdam se ja u njih (za reinstalaciju Windowsa 300kn????). Dakle gdje bih mogao to popravit,, i koliko bi to došlo.

Unaprijed hvala. Vaše postove ću vjerojatno pročitat sljedeći dan od 22H-6H jer sam nespavalica.

U servisu ti nisu trebali za reinstalaciju več samo zamjeniti drugi ekran i nema brige. Za što ti traže da treba za reinstalaciju?  To ti je u krinku da od tebe da više zaradi! Neznam za koji servis, pogledaj u oglasniku, recimo da lik prodaje laptopu da je neispravna matična ali ekran ispravna i mora  bitiisti model kupiš i možeš s puknuti ekran izbaci i staviš drugi i riješen problem. Kod zamjene ekran u servisu zna bit skupo. Probaj nekoga nazvati u servisu i pitaj cijenu i sam odlučiš šta ti se isplati.

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice