Imam strasno cudan problem na bratovom kompu. Konfiguracija je slagana od nule (osim diska) i ide ovako:
Phenom II X2 550 BE unlockan u X4
4GB G.Skill F3 DDR3 2x2 Kit
Asus M5A78L LE
XFX Core Edition 80+ 450W
Windows 7 Professional 32-bit
U startu je stavljena Point Of View GeForce 8800 GTS kartica koja je bila i u njegovom starom kompu. Komp je odmah bacao artefakte i onako rusio nVidia driver. Onda sam pomislio da je problem u grafickoj pa sam stavio staru Sapphire 4670 - isto je davala artefakte. S obzirom da je to moja stara kartica i da se i meni cinilo kad sam je mijenjao da polako odlazi sam stavio njemu svoju XFX 7770 a sebi stavio njegov PoV 8800GTS. 7770 je davala artefakte a 8800 u mojem kompu nije pa sam pomislio da je mozda PCI-E port na maticnoj sj***n i odnesao na reklamaciju i zamjenu. Donio doma glanc novu plocu i stavio njemu natrag njegovu 8800 - opet artefakti. Zakljucio da je mozda ipak u grafickoj problem jer su 2 skurena porta na novim plocama statisticki no-no i kupio mu novu XFX 7750. I opet dobio artefakte van!!!
Sad mi se skidaju Win7 64-bit preko MSDNAA (da ne bi neko mislio da je stvar u jogurt windowsima) pa cu sorit sustav (iovako s obzirom na RAM mora prec na 64-bit) ali vec me polako strah, ponestaje mi ideja sta je problem. Zna netko sto bi moglo biti?