Pozdrav snima, pa evo o čemu se radi:
Imam WD My Passport Essential prijenosni disk (500gb) jedno 3-4 godine, nikad nisam imala s njime problema do prekjučer. Na njemu imam brdo filmova, serija, fotki, mjuze itd.
Naime gledala sam The Office :D i na pola epizode slika se je jednostavno zblokirala, nisam BSplayer mogla zatvorit uopće, ni u task manageru pa sam jednostavno odspojila usb od diska (nisam
mogla ni ''safely remove hardware'').
E i sad mi laptop ''prepozna'' disk ali nema ga nigdje drugdje osim u device manageru (no i kad idem na properties jednostavno se sve zblokira tj.''not responding'') i nikako ne mogu ući
u postavke, ne mogu ni updateat driver niti ništa ?
Evo par screen shotova da vidite (evo isto dok radim screen shot u paintu isto mi se sve zblokira tj.ne mogu spremit sliku dok ne odspojim prijenosni - lol), znači prepozna ga u ''device manageru''
i kad idem na ''add new hardware'' ali kad idem na ''disk management'' nema ga, nema ga nigdje. A najgore je to da kad disk spojim na laptop bilo što vezano uz ''properties'' npr. kliknem na
''my computer - manage'' - sve se zblokira tj.''not responding'', hoću reći da mi taj prijenosni disk samo ''uspori'' procese.
Probala sam instalirat novi driver - ništa
pa sam zamijenila usb kabel - isto ništa
pa sam skinula firmware updater - ništa, krene pa stane
za probu sam skinula recovery tool da vidim da li će ga uopće prepoznati - naravno ništa, refresham da ga prepozna, dođe do 64% i stane
Dečki moji, šta da radim ? 

onda odmah prvo odradi sa Linux pa prekopiraj podatke ako ide dok nije prekasno jel.Vidim gore na fotki da si koristila Minitool Power Data Recovery jel, ako jesi u njemu si trebala koristit Damaged Partition Recovery te Lost Partition Recovery modul u ovom svom primjeru a ne Digital Media Recovery.
, filmove, serije i mjuzu uvijek mogu skinuti.Hvala još jednom na supportu :D