Problem sa monitorom

poruka: 15
|
čitano: 3.660
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa monitorom

Zdravo,posto sam novi na forumu,izvinjavam se ako sam pogrjesio sto sam otvorio novu temu.

Moj problem je sledeci : Imam lap top Asus k50ij instaliro sam mu windows 7 64-bit,medjutim prvi 4-5 dana je bilo sve ok,ali zadnja 3 dana kad ga upalim,normalno se upali sistem se digne sve ok,ali se ekran ne upali,ostaje crn i onda ga moram na dugme izgasit i ponovo pokrenut i onda se normalno upali,ili se upali,ali bude sve zumirano,kako u safe mode kad se upali.Je li imo neko slican problem?

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Problem sa monitorom

Driveri od grafike instalirani?

Koliko je star komp? Nov ili?

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
14 godina
neaktivan

Da drajveri su ok.

14 mjeseci je star.

15 godina
odjavljen
alexxander kaže...

Da drajveri su ok.

14 mjeseci je star.

Nekako mi ne liči na softverski problem... dal uopće post-a? pokazuje li da podiže windowse ili je ekran cijelo vrijeme ugašen?

14 godina
neaktivan

Ekran je cjelo vrjeme ugasen,ali ima zvuk i tako da cujem da ga je upalio,sistem se podigne bez problema,ali ekran se ne pali.I onda ga moram ugasit i ponovo pokrenut,i kad ga ponovo pokrenem pojavi se ono kao kad u safe mode ga palis,, pise :

starting windows normal

Safe mode

Safe mode netvork

I stisnem enter na "Starting windows normal" i onda se normalno upali i ekran radi

15 godina
odjavljen

Da, izbaciti izbornik za način podizanja jer si ga nasilno ugasio (preko gumba)... 

Da li svaki puta nakon što ga upališ-ugasiš-upališ, proradi ili ponekada treba i nekoliko puta tako ?

14 godina
neaktivan

Cim ga upalim-ugasim-upalim,prodari normalno.

14 godina
neaktivan

Ima li neko rjesenje... ????

17 godina
neaktivan
Problem sa monitorom

Fakat čudan problem!

Jel bi bilo kaj da probaš drugi monitor na tu grafičku?? Sumnjam da je grafička, al opet sumnjam da je i monitor (mada se vidi da monitor proradi dok ga manualno ugasiš-upališ). Probaj na drugom monitoru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Radi se o lap topu a graficka je integrisana..

15 godina
neaktivan
Problem sa monitorom

Imam ja takav laptop, isto mi se puno čudnih stvari dešavalo kad sam win 7 na njega instalirao, npr. wifi se nije palio pri paljenju laptopa, nisam mogao mjenjati rezoluciju, zvučnici su krčili...itd. Tako da sam morao vratiti win XP, na njemu sve radi bez problema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni se samo ovo desava,ali vidicu ovi dana ako to ne sredim ponovo cu mu vratit xp.U svakom slucaju hvala.

16 godina
neaktivan
Problem sa monitorom

Znam da ovo nije odgovarajuća tema ali neznam gdje bi stavio svoj problem pa ću pitati tu danas sam slučajno umjesto "osvježi "kliknuo na rasporedi ikone po "nazivu"što i nje neki problem ali sad kad želim ikonu maknuti npr.u desni kut odmah se vrati u lijevi dio monitora kao to da ispravim da mogu ikone "seliti"po monitoru jer ovako sam izgubljen nemam  pojma gdje je šta pomagajte molim vas sad sam 2 minute tražio ikonu od Chroma

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

Znam da ovo nije odgovarajuća tema ali neznam gdje bi stavio svoj problem pa ću pitati tu danas sam slučajno umjesto "osvježi "kliknuo na rasporedi ikone po "nazivu"što i nje neki problem ali sad kad želim ikonu maknuti npr.u desni kut odmah se vrati u lijevi dio monitora kao to da ispravim da mogu ikone "seliti"po monitoru jer ovako sam izgubljen nemam  pojma gdje je šta pomagajte molim vas sad sam 2 minute tražio ikonu od Chroma

zna li tko ??????????

15 godina
neaktivan
Problem sa monitorom

makni kvačicu sa auto arrange icons.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice