Problem s kompjutorom

poruka: 5
|
čitano: 992
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
problem

Poštovanje,evo ovako probat cu objasnit svoj problem makar nije bas jednostavno pa ako netko mozda zna da mi pomogne. Prije 4-5 dana mi se pc poceo zamrzavat po par minuta i rusit se web,i nakon not respondinga se vratit u normalu,a ako se nebi vratio nakon kaj sam ga restarto, windows je pokreto startup repair i trazio problem te kad ga je naso kao popravio i nakon restarta je opet normalno radio,i onda drugi dan opet problemi isti. I onda juce nakon uobicajenog tilta pokrenuo se startup i napiso da probam maknut neki device poput kamere il music playera,a nista od toga ja nisam ukljucivo i jedina opcija je bila shutdown,drugo mi nije nudio. I danas sam odlucio maknut windowse ( windows 7 ultimate ) da vidim u cem je problem jer sam mislio prvo da je hard pa mi je frend reko da probam windowse ponovo ak je virus, i prvo je mis zasteko i nije ga vise prepoznavo te sam moro instalaciju windowsa preko tipkovnice odradit. I nakon zavrsetka opet ukljucim mis i radio je jedno 5min taman dok sam instaliro par programa i opet se ugasio, i onda kad sam ga probo na laptop sasvim je normalno radio, a kad sam mis s laptopa ukljucio na komp nije ga prepoznavao. i nakon kaj sam probo sve usb utore opet je proradio na par minuta i opet se ugasio. uzeo sam treci mis te probo ukljucit ali ni on nije radio makar ga stavim u utor u kojem je npr tipkovnica,ona radi u tom utoru normalno a niti jedan mis ne radi na tom utoru. sva tri inace normalno na laptopu rade bez problema,i onda se opet pojavio problem tilta na kompu te se pokrenuo startup repair i kao nesto popravio i nakon restarta se digo al mu je trebalo dobre 2 minute. i tih par dana je bio isto strasno usporen,tak da vise neznam di je problem jer maticna rikava il kaj bi moglo bit,ovo s misevima me dotuklo jer nigdje logike nema da radi 5min i onda se sam ugasi i vise u niti jednom utoru ne radi. Znam da nisam mozda najbolje objasnio al ako netko slucajno misli u cem bi mogo biti problem bio bi zahvalan na pomoci :) lijep pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: problem
Tri mogucnosti...

Ili si pokupio MBR virus, ili ti HDD rikava (vrlo vjerojatno) ili ti matična rikava (nekako ne vjerujem)...

Ovako prvo da riješimo drugu opciju... skini bilo koji smart tool, screenshotaj smart podatke, stavi ih vamo...
Takodjer napravi check disc s skeniranjem bad sectora pa nam postavi log vamo...

I napiši svoju konfu vamo...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
neaktivan
Problem s kompjutorom

evo ovako sad sam upalio i radi,cak i mis radi na dodatnom usb utoru kaj imam,al opet steka tak da mislim da ce se ugasit ko juce jer je isto tak bilo. konfiguracija je Intel core duo cpu E8500 @ 3.16 ghz 3.00 ghz, 4 rama memorije, geforce gt240 512mb,sad cu skinut ove testove pa cu probat

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: problem
evo opet mis ne radi,samo se ugasio odjednom, skinuo sam smart monitor 2.0 al stisnem gore neku kvacicu da radi nes al nis konkretno ne izbacuje
15 godina
neaktivan
Problem s kompjutorom

evo opet je mis proradio i idem ga restartat i na prvom ekranu kad se komp pali stoji 3 min prije neg ga digne, http://www.overclock3d.net/gfx/articles/2008/11/10001738239l.jpg na tom se smrzo i nakon 5min ga je digo

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 14:20 (glas).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice