Dakle molim vas ne ignorirajte !
Evo ovako zafrkaje me pc vec 2 mjeseca . Ja ga upalim i sada naprimjer igram igrice na fejsu ili COD i ostalo sta god da radim moj pc se ugasi (kada mislim ugasi ne ugasi se posve fanovi svi rade samo svjecice koje pokazuju dali je pc upaljen ne svjetle !) , SPECS: Intel PENTIUM 4 2.53 Ghz (to je stari sada sam stavio Novi INTEL PENTIUM 5 D 805 2.66 Dual Core ) ,grafa je ATI Radeon 6600 AGP , napajanje je od 300 w i 768 ddr1 mb rama (ja mislim da je to do napajanja , u pocetku sam mislio da je to bio procesor ali kada sam stavio ovaj jaci i novi samo se jos vise krenuo gasiti pc), gledo sam po youtube nesta treba rame prebrisati i te gluposti ali nista nije pomoglo 2,3 puta sam stavljao novu termalnu pastu na oba procesora i ništa i dalje se pc gasi (da nadodam kod mene ventilator na napajanju takoder radi kada pc stane , samo sto nista nema na MONITORU !) Molim brzu pomoć (kupujem novu grafu i rame cu uzeti takoder tako da sam planirao uzeti i napajanje ali nisam siguran ako nije do napajanja da ne uzimam novo !) Hvala unapred!