Pozdrav.
Prije nekoliko dana sam dobio novu graficku karticu kao zamjenu za staru koja mi je bila preslaba. Inace racunalo koristim vecinom za igranje igara. Nova graf. kartica se zove ATI Radeon HD 2600 XT AGP (512Mb). Nije nesto posebno ali bi trebala biti bolja od one stare koja je imala samo 128Mb. Stare sam drivere uredno uninstalirao i u safe modu obrisao sa DriverCleanerom i nakon toga instalirao nove. Kada sam upalio COD4 nakon 2-3 minute mi se graf. kartica iskljucila. Ekran se zacrnio ali je jos uvijek bio upaljen. Tako ostaje sve dok ne restartiram komp a onda mi se sve vrati na normalno ali se rezolucija smanji na 800x600 i sve moram ponovno namjestati.
Sve sam pokusao da popravim problem. Imam napajanje od 400W koje je dovoljno za ovu karticu. Probao sam i najnovije ATI drivere i Omega drivere ali ni jedni nisu pomogli. Googlam vec danima ali ne nalazim rjesenje za problem.
Ovdje sam nasao moguce rjesenje ali ne znam kako da to napravim:
http://www.phoronix.com/forums/showpost.php?p=57876&postcount=269
Trebao bi povecati voltažu AGPa u BIOSu ali ne znam kako. Moze li mi netko pomoci u vezi s ovim problemom? (vracanje kartice ili kupovina nove nije opcija)