Par mjeseci stara RX5600XT coil whine problem

poruka: 5
|
čitano: 892
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina

Piše u naslovu...Dali ju bi vi odmah vračali u servis ili čekati do jedno mjesec dana prije isteka garancije pa im onda vratiti?!

Iskreno več sam zvao servis i rekli su da če kurir podignuti grafičku ali sam ipak odustao jer sam imal jednom davno isto slučaj sa novom GTX560-samo ona je rušila sistem,znači nova izvađena iz kutije,upalim komp-ventilatori odmah na 100% i bam-plavi ekran..Znam da sam kroz nekih 6-7 mjeseci(nisam baš 100%siguran) vratio konačno nju u dučan pa dobio gtx660ti umjesto ove-ajme pjesme! ;)..Ne znam ljudi,kaj vi mislite?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Par mjeseci stara RX5600XT coil whine problem

Ako nesto ne radi kako treba ili nisi zadovoljan vracaj odmah.

Moja msi 2060s isto ima coil whine ali mi se zivo yebe kada tako i tako stalno imam slusalice na glavi.

5 godina

kužim stari...Ma bum videl-nije hiča!Ide ona na policu,u kutiji je več zapakirana pa nek čeka bolja vremena :)

12 godina

Ako smeta vracaj a ako ne ostavi si ju pa ju reklamiras pred istek garancije, to bi ja napravio 

Ili pak ako si ju uzeo prek neta mozes ju vratit u 14 dana bez ikakvog razloga i uzet neku drugu (ili dobra povrat novca).

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2020 14:27 (hahhaajaads).
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina

mislim da tak i bude..Kažem več je trebal kurir podignut ali sam nazval da odustajem..A dobro kroz par mjeseci javim kaj je bilo

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice