Nova graficka, veliki fps dropovi

poruka: 16
|
čitano: 2.284
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Processor AMD Athlon(tm) X4 750 Quad Core Processor 3.40 GHz

RAM Memory : 8,00 GB

64 -BIT Operating System

Graphic Card - AMD Radeon (TM) R7 360 Series 2GB

Imam jake fps dropove u igricama (gta 5, cs go, cak i u cs 1.6), imao sam AMD Radeon 250 series imao sam problema u jacim igricama pa sam hteo da nadogradim graficku da bih mogao da igram lepse i imam veci fps, medjutim sad imam manji fps cak i u cs 1.6 u igrici koja ni ne trazi bog zna sta, nosio sam komp kod raznih da gledaju i provere sta je, proveravali su graficku, ram, procesor i sve radi normalno, ima li neko ovde ko moze da mi pomoogne i kaze sta nije u redu posto se ja ne razumem u kompove ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 13:00 (Crityourface).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Nova graficka, veliki fps dropovi
Ocito preslab procesor, overclockiraj cpu cim vise. Skini si afterburner i pratit zauzece cpu i gpu.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina
Crityourface kaže...

Jesi pobrisao stare drivere i instalirao nove kad si mijenjao karticu? Ako nisi, probaj to napraviti.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
9 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
Crityourface kaže...

Jesi pobrisao stare drivere i instalirao nove kad si mijenjao karticu? Ako nisi, probaj to napraviti.

Da, to je prvo sto sam uradio.

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ma kakvi slab procesor. Taj procesor je i vise nego idealan za tu grafiku. Vjerojatno su driveri u pitanju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Preslab je na default taktu da ga hebes. U cpu intesive igrama se moze fuckati sa tim procom na defaultu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Nije to neka jaka grafika.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Cak ce i slabija grafa od te bottleckati u cpu intensive igrama. Nek autor testira sa afterburnerom pa nek baci podatke pa da se uvjeris

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

pa r7 360 je stvarno slaba grafa, bilo koji 4 core cpu to moze tjerati, kamoli na 3,4ghz! tko zna na kojim detaljima i rezi covjek pokusava tjerati te igre

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ako se ide na veliki fps onda sigurno bottlecka taj proc tu grafu. Jedino sta tu pomaze je overclock i nista drugo ili bek digne detalje pa ce imati manji bn ali onda je fps banana.
9 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

pa r7 360 je stvarno slaba grafa, bilo koji 4 core cpu to moze tjerati, kamoli na 3,4ghz! tko zna na kojim detaljima i rezi covjek pokusava tjerati te igre

Sve sam stavio na low, i na kompu sve na performance i u svim igrama sve na low, u cs go fps dodje na 150 padne do 30.

12 godina
Ma kakav low, stavljaj to na medium-high. Kad detalje stavljas na low tad dolazi do dodatnog opterecivanja procesora jer grafika ne radi ono za sto je namjenjena.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

U postavkama grafike ugasi vsync. Neka se igra sama brine za to

0 1 hvala 0
14 godina

Znam da je ekipa imala dosta problema sa fps dropovima dok nisu ugasili power efficiency u driverima. Ne znam dal ima tu opciju ima uopće tvoja grafička.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Hvala svima na odgovoru, do procesora je 100%, umesto da overclockujem i da se sprdam sa time, vrv cu uzeti novi pc gaming, ako neko ima ideju ili neki link da mi posalje nesto dobro ili odakle bih mogao da narucim odlican pc od 60 000-90 000 hiljada (550 - 900e) neka posalje, hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2016 13:35 (Crityourface).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice