Nemam slike na kompu!

poruka: 8
|
čitano: 1.018
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Nemam slike na kompu!

Ekipo ovako!

Jucer sam normalno ugasio komp (navecer) i danas ga ocu upalit i nemogu sliku dobit nikako!

Ploca je Asrock p67 pro3

procesor je: i3 2100 3.10

grafa:nvidia get force gt 440 (2gb)

ddr: DDR3 8gb (2x4)

Napajanje:crosair cx 430 !!

Molim vas za savijet opce nije jasno sta se desilo!

Eto ekipo hvala vam unaprijed!

NAPOMENA:KOMP JE POD Jmatvom al ja sam ga sastavljao pa smijem otvoriti kuciste! Eto samo da mi pomognete u detekciji kvara!

Kresimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Nemam slike na kompu!
keki kaže...

Ekipo ovako!

Jucer sam normalno ugasio komp (navecer) i danas ga ocu upalit i nemogu sliku dobit nikako!

Ploca je Asrock p67 pro3

NAPOMENA:KOMP JE POD Jmatvom al ja sam ga sastavljao pa smijem otvoriti kuciste! Eto samo da mi pomognete u detekciji kvara!

Ako nemas slike, onda je graficka ili monitor u najcescem slucaju, probaj staviti drugi monitor, ako nije do monitora nosi u servis da ti zamjenu graficku :)

Edit: Jel se komp uopce upali?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 12:28 (goodye).
13 godina

Komp upali,probao sam monitor drugi i ustanovio da je moj monitor ispravan,Znaci ili je grafa ili nedaj boze maticna!

Kresimir
17 godina
neaktivan
Nemam slike na kompu!

da je maticna vjerovatno nebi palio. Ali isto ti je ako je pod garancijom. Ravno servis i neka pogledaju

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
goodye kaže...

da je maticna vjerovatno nebi palio. Ali isto ti je ako je pod garancijom. Ravno servis i neka pogledaju

Ok

Kresimir
15 godina
Nemam slike na kompu!

keki

- Probaj izvadit RAM, ako imaš više utora, ubaci ga u drugi utor i probaj upalit.

- Provjeru da su svi kabeli dobro priključeni.

- Ako imaš kakvoga frenda, posudi njegovu grafičku karticu i probaj s njome ili možeš svoju grafičku isprobat u drugom računalu.

0 0 hvala 0
12 godina
keki kaže...

Ekipo ovako!

Ploca je Asrock p67 pro3

- Probaj izvadit prikljucke iz monitora i grafe i ispusi ih, zna se desit da prašina  sve s****.

Lp.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 19:30 (hahhaajaads).
13 godina

Ma uspio sam rijesit ma nije utor bio dobro ustekan do kraja ja budala one serafice nisu do kraja zavrnuo!

Kresimir
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice