Pokušavam već cijeli dan, ali ništa od zvuka na TV-u. Imam instaliran MediaCenter 12 pomoću kojeg gledam TV na kompjuteru, ali nikako dobit zvuk. Pokušavam isto i sa PowerDirectorom i virtual VCR-om uhvatit zvuk sa Video rekordera, ali opet ništa. Imam instalirane windowse 7 i zadnje drivere za Realtekovu integriranu zvučnu karticu. Kad slušam muziku sve radi dobro, čak i u igrama imam zvuk.
Nema zvuka ?
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.991
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a da mozda nekim čudom probaš spojiti line out na tv kartici i line in na matičnoj!!!!!!
Mislim da to ne bi pomoglo, jer kad sam iz dućana donio komp doma sve je radilo. Onda sam ja kasnije promjenio windowse i više to nije bilo to. Kad puštam zvuk preko mikrofona onda ga mogu čuti, ali ne i uhvatit. Mora biti neka softverska caka.
Ništa i dalje, sve po starom.
Ako si siguran da si sve dobro podesio vjerojatno je to nešto što još nije ispeglano sa driverima i win7
Interesantno je to kad recimo puštam zvuk sa VHS-a na mikrofon i uključim opciju " Listen to this device" čujem zvuk preko zvučnika, ali ga ne mogu snimit. Ne zanam šta bi više mislio.
Da li bi netko mogao reći nešto na ovu temu, jer ja sam bez ideje?