Ne radi asus k8n4-e

poruka: 5
|
čitano: 1.957
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Ne radi asus k8n4-e
dakle situacije je ovakva, prije 2 tjedna u kompu sam imao asus k8n4-e , ploča je radila ko sat , koristio sam je 3 godine , nikad problema s njom, dosao mi je novi komp pa sam stari ostavio sa strane i stavio da ga prodajem na njuškalu , javio mi se čovjek da mi kupi tu ploču za 150kn , ja mu pošaljem u veliku goricu kad ono , on me zove 2 dana nakon sta mu je ploča stigla i kaze da ploča ne radi , kaze da daje beepove kao da grafika ne radi , kaze da je promijenio 2-3 grafe i da nikako ne radi , procesor je stavio s svoje stare ploče koja mu takoder nije radila , e sad zanima me sto da radim, on trazi da mu vratim pare jer ploča ne radi a meni nije jasno kako , dapace ja sam pazio i kad sam je pakirao , i na statički elektricitet ( ispraznio se i gumene rukavice koristio ) da bi me on sad zvao da ploča ne radi , sto bi vi napravili ? Sto savjetujete njemu da jos isproba od djelova na njoj te sto bi vi na mom mjestu , bili vracali pare ili mu objasnili da ju je vjerojatno on unistio te da je to njegov poblem ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ne radi asus k8n4-e

Pitaj ga koliko beepa daje uglavnom ako sam mu ja dao ispravnu matičnu nema teoretkse da bi mu davao pare natrag

0 0 hvala 0
15 godina
Ne radi asus k8n4-e
a ja sam moram nazvat covjeka i to mu objasnit a on ce vjerojatno popiz_it al nema veze , njegov problem
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ne radi asus k8n4-e

Evo naso sam na netu beep codove nisu za tu maticnu al je isti proizvođač pa  mislim da je isto:

1 Long + 2 Short is a RAM error

1 long + 3 short = No video card or bad video RAM

high freq beeps while running = Overheated cpu

repeating high/low = cpu problem

repeating (endless loop) = memory error

(IZVOR!)

0 0 hvala 0
15 godina
Ne radi asus k8n4-e
on mi je reko da mu daje jedan dugi i 2 kratka i da na netu pise da je to video eror ( u slucaju tog award biosa koji je na njoj ) ali rekao je da ima drugu memorju pa da ce jos i to probat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice