Znam da je ime teme totalno glupo ali ne znam kako bi drugačije to rekao. Problem je sljedeći: u pitanju je matična Gigabyte M56S-S3. Pržilica i diskovi su spojeni na SATA i sve to radi super dok ne pokušam instalirat Windows 7 (XP, Vista ide bez problema). Prvo sam pomislio da je DVD izgreban ali nakon što sam na drugom kompu normalno podigao Windows postalo mi je čudno. Imam još par frendova s istom matičnom na koju je pržilica spojena na SATA i koji imaju isti problem. Boota normalno s DVD-a, dođe do onog ekrana gdje treba odabrat jezik i tu se smrzne totalno, jednom je frendu čak uspjelo doći do expanding files, ali stoji na 2% i ni da bi. Pokušali smo već mali milijun verzija 7-ice ali ni jedna neće. e sad onaj čudni dio. Kad spojim svoju staru PATA pržilicu dignem winse bez problema. napominjem da sam čak upgrade-ao BIOS na zadnju verziju ali sve je ostalo isto. Pa sad ako je netko imao istih ili sličnih problema bio bi mu zahvalan kad bi svoje riješenje podjelio samnom jer stvarno mi je tlaka mijenjat pržilicu kad instaliram winse, a i gužva je s kablovima u kučištu pa mi treba kasnije 20min da ponovno sve posložim
Matična i Windows problem
- poruka: 2
- |
- čitano: 857
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skini ovo http://download.cnet.com/Windows-7-USB-DVD-Download-Tool/3000-18513_4-10972600.html i instaliraj win 7 sa usb-a. Prije toga iskpcaj dvd, instaliraj i ukopcaj dvd ponovo.