Koji driveri ?

poruka: 3
|
čitano: 1.639
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Koji driveri ?

Imam problem.. Ne znam koja je graficka u racunalu.. Probao sam preko dxdiag-a, gpu-z, everesta i desni klik properties... I nigdje ne mogu naci model graficke kartice.. Otvorio sam kuciste i procitao na grafickoj 1600 pro silent.. pretpostavio sam da se radi o ati- jevoj kartici x1600.. sada sam skinio drivere za taj model.. Sada me zanima moze li se graficka "spaliti" ili nesto slicno ako instaliram pogresne drivere ?

Hvala..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Koji driveri ?
steve90 kaže...

Imam problem.. Ne znam koja je graficka u racunalu.. Probao sam preko dxdiag-a, gpu-z, everesta i desni klik properties... I nigdje ne mogu naci model graficke kartice.. Otvorio sam kuciste i procitao na grafickoj 1600 pro silent.. pretpostavio sam da se radi o ati- jevoj kartici x1600.. sada sam skinio drivere za taj model.. Sada me zanima moze li se graficka "spaliti" ili nesto slicno ako instaliram pogresne drivere ?

Hvala..

Ne može se ništa desit hardveru ako instaliraš pogrešne drivere. Najgore šta se može desit je to da će ti rad bit u banani. Dakle sve če štekat i neče funkcionirat kako treba ali instalacijom pravih drivera češ to popravit. Ali mi nije jasno kako možeš skinit krive drivere. Nađeš dakle koja ti je kartica, kažeš x1600. Odeš na ati-amd, odrediš koji su ti windowsi, uzmeš ati x1600 series i skineš drivere i instaliraš i to je to. Nema previše mudrostiNamigiva 

17 godina
Koji driveri ?

pa nije mi nigdje pisalo koja je graficka.. ali evo rijesio sam.. hvala na pomoci.. moze lock

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice