Koje su ovo komponente ?

poruka: 11
|
čitano: 2.585
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koje su ovo komponente ?

Eto nadam se da sam pogodio podforum .

Nasao sam u kutijama od kompa višak komponenata .

Pa Vas molim da mi kažete ime tih komponenata , prodavat ću ih .

LP

1 1
2 2
3 3
4 4
5 5
Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koje su ovo komponente ?

Prva slika je IDE kabel za starije HDD-ove, druga slika također.

Treća i četvrta slika su S-video u 3-way female chinch converter i peta slika je DVI to VGA display adapter

Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
RE: Koje su ovo komponente ?
Krešo91 kaže...

Treća i četvrta slika su S-video u 3-way female chinch converter i peta slika je DVI to VGA display adapter

Ispravak netočnog navoda. Radi se o Gigybyte adaptoru  za Video izlaz koji daje S-video, kompozitni i komponentni YPbPr izlaz. Zašto je to važno? Jer YPbPr izlaz nema nikakve prednosti nad S-videom ako je konvertorom pretvoren iz S-videa, a u ovom slučaju to nije tako, već se samo adaptorom omogučuje spajanje uređaja na YPbPr pinove na matičnoj.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
15 godina
neaktivan
Koje su ovo komponente ?

Najljepša hvala svima koji su pomogli , molim Vas da mi u ovu temu napišete procjenu .

LP

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
Krešo91 kaže...

Ispravak netočnog navoda. Radi se o Gigybyte adaptoru  za Video izlaz koji daje S-video, kompozitni i komponentni YPbPr izlaz. Zašto je to važno? Jer YPbPr izlaz nema nikakve prednosti nad S-videom ako je konvertorom pretvoren iz S-videa, a u ovom slučaju to nije tako, već se samo adaptorom omogučuje spajanje uređaja na YPbPr pinove na matičnoj.

E jbg danas malo brzam...sorry....

BTW jeli se može s tim S-video kablom spojit komp sa TV-om preko onih RAC kablova

Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
MrBlc kaže...
Krešo91 kaže...

BTW jeli se može s tim S-video kablom spojit komp sa TV-om preko onih RAC kablova

Stvarno neznam trebalo bi probat , a pošto ih ne koristim neznam .

Doma koristim samo HDMI , zato i prodajem .

17 godina
odjavljen
Krešo91 kaže...

Misliš RCA?

Na tom imaš izlaze S-Video (miniDIN), YPbPr preko sva tri RCA konektora i compozitni na plavom RCA (na TV-u je taj žuti).

Više imaš u manualu od grafičke: http://download.gigabyte.eu/FileList/Manual/vga_manual_gv-nx86tseries_e.pdf

Naravno, da bi to radilo, grafička ti mora podržavati, odnosno imati izlaze na TV-out konektoru, pa provjeri u manualu od svoje grafičke.

15 godina
neaktivan
Koje su ovo komponente ?

Evo ljudi mogu li se ovdje obratit da ne otvaram novu temu... treba mi novi procesor, matična, grafička, ram...i ostalo...kućište i napajanje imam. I sad kako mi treba matična, mora bit kompaktabilna sa procesorom, moraju podržavat Socket...ali zanima me što je to, i čemu služi - ČIPSET? Onosno dali kad kupujem matičnu, gledam jel podržava socket koji i procesor podržava...i dali je to jedino na što trebam obratit pažnju kod kupnje matične ili procesora (ako me kužite).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroIvo kaže...

Evo ljudi mogu li se ovdje obratit da ne otvaram novu temu... treba mi novi procesor, matična, grafička, ram...i ostalo...kućište i napajanje imam. I sad kako mi treba matična, mora bit kompaktabilna sa procesorom, moraju podržavat Socket...ali zanima me što je to, i čemu služi - ČIPSET? Onosno dali kad kupujem matičnu, gledam jel podržava socket koji i procesor podržava...i dali je to jedino na što trebam obratit pažnju kod kupnje matične ili procesora (ako me kužite).

da puno ne filozofiramo; prvo uzimaš matičnu ploču i po njoj dalje slažeš komponente..

npr. http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=05030314&id_artikl=050.303.435

s.AM* ti je oznaka za socket tj. koje procesore podržava - analogno tome tražiš procesor sa oznakom AM* (samo za AMD)

DDR* oznaka koje memorije podržava..

VGA ->ima integriranu grafiku, a PCI-e(express) ->ako želiš dodavati novu

itd.

.

.

.

15 godina
neaktivan
xXxBIMBOxXx kaže...

Eto nadam se da sam pogodio podforum .

Nasao sam u kutijama od kompa višak komponenata .

Pa Vas molim da mi kažete ime tih komponenata , prodavat ću ih .

LP

to su kabeli za spajanje komponenti{#}..

sretno u prodaji!

17 godina
odjavljen

Imaš temu   "Slaganje konfiguracija"   i tamo se obrati. Ovako, osim što kršiš pravila foruma imaš manju šansu da ti netko   pomogne.

Što se tiće tvojih   pitanja, čipset je zadužen za međusobnu komunikaciju svih ostalih komponenti i najvažnija je komponenta matične ploče. Moja preporuka ti je da uzmeš ploču koja ima sve solid kondezatore   jer su kvalitetniji i trajniji.

Na nekim socketima moraš obratiti pozornost i na to koji DDR ide.

I još bi bilo dobro da napišeš koje napajanje imaš jer možda ne bude dovoljno jako za nove komponente.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice