Hide HDD

poruka: 7
|
čitano: 1.295
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Hide HDD

Pozdrav,

dali netko zna, jel moguce kao admin "sakriti" particiju na HDD-u od simple usera? Ili zakljucati? Ili stogod da simple user nema pristup?

Thx

Gigabyte GA-8I945P-G, Intel Pentium 4 531 @ 3000 MHz, 3GB RAM, NVIDIA GeForce 7600 GT , 22T33-H-ES - 20 inches, Vista Ult SP1
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 13:54 (Srednji).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hide HDD

Zanimljiva tema. Mene zanima da li se to može napraviti s nekim programom i staviti još neke restrikcije na ostalim acc na kompu?

Ništa ne ostavljaj nedvrš

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Hide HDD

nego šta nego može

možeš i fizički sakriti particiju, da ih u my computer ni admin ne može vidjeti, to je dobro kod backupa

16 godina
livadasb kaže...

nego šta nego može

možeš i fizički sakriti particiju, da ih u my computer ni admin ne može vidjeti, to je dobro kod backupa

kak?
Gigabyte GA-8I945P-G, Intel Pentium 4 531 @ 3000 MHz, 3GB RAM, NVIDIA GeForce 7600 GT , 22T33-H-ES - 20 inches, Vista Ult SP1
17 godina
protjeran

fizički možeš recimo sa paragonom, a što se tiće sharanja, ti sam određuješ šta se šera i tko šta smije čemu pristupati, ima već negdje na forumu o tome

što se tiče fizičkog, ja to koristim kod backupa, dakle instaliram win, sve drivere, sve programe i napravim backup na particiju (traje oko 3 min, isto toliko i kad vraćaš), tako kad se desi kakva havarija, onda ne rušim windowse, nego samo vratim backup i za 3 min komp spreman za uporabu, a tu particiju jednostavno sakriješ sa nekim programom, osobno koristim paragon hard disk suite

16 godina
livadasb kaže...

fizički možeš recimo sa paragonom, a što se tiće sharanja, ti sam određuješ šta se šera i tko šta smije čemu pristupati, ima već negdje na forumu o tome

što se tiče fizičkog, ja to koristim kod backupa, dakle instaliram win, sve drivere, sve programe i napravim backup na particiju (traje oko 3 min, isto toliko i kad vraćaš), tako kad se desi kakva havarija, onda ne rušim windowse, nego samo vratim backup i za 3 min komp spreman za uporabu, a tu particiju jednostavno sakriješ sa nekim programom, osobno koristim paragon hard disk suite

thx....bum probal...
17 godina
protjeran

desni klik na particiju, imaš opcije sharing i druga security, malo čačkaj po njima, već ćeš skužit

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice