riknula graficka radeon 6600 go u forcebook lapopu kupljen prije 3-4 godine u hg-spotu. posaljem im upit kolko bi me izasla nova graficka, oni mi lijepo napisu cifru od 2500 kuna + PDV...
SAD JA VAS PITAM: jel to moguće?!?!
riknula graficka radeon 6600 go u forcebook lapopu kupljen prije 3-4 godine u hg-spotu. posaljem im upit kolko bi me izasla nova graficka, oni mi lijepo napisu cifru od 2500 kuna + PDV...
je,posto oni mjenjaju cijelu maticnu plocu
ali grafa je posebno, tj. nije integrirana na maticnoj...
ma to je laptop :P
nije to stolno racunalo :P
moguce je.budi sretan sto se moze i zamjenit.
moguce je.budi sretan sto se moze i zamjenit.
za te pare kupis isti polovni laptop u oglasniku
Kao što kažeš kartica je vjerojatno odvojena. Ako je tako najbolja opcija ti je pronjuškati ebay. Kupovati za 2900 kn je suludo, za toliko dobiješ bolji rabljeni notebook.
Kao što kažeš kartica je vjerojatno odvojena. Ako je tako najbolja opcija ti je pronjuškati ebay. Kupovati za 2900 kn je suludo, za toliko dobiješ bolji rabljeni notebook.
upravo to.... gledao sam na ebayu ima dost jeftinije, ali mislim da cu ipak laptop prodat u dijelove... inace za 2900 kupim novi laptop... :)