Čudni zvukovi, nema slike...

poruka: 3
|
čitano: 1.379
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo jedan gadan problem:

složio sam PC od svojih starih komponenti:

Core 2 Duo 2,4 GHz (nisam siguran koji, na internetu sam pročitao da je to E6600)

nVidia GeForce 8500GT

Gigabyte GA-965P-DS3

(PSU je 400 W)

Memoriju nema, ali sam za potrebe isprobavanja izvukao pločicu DDR2 od 2GB iz svog trenutnog PC-a i isto tako HDD tako da imam OS (Wins7 64-bit).

Pretpostavljam ({#}hehe) da sam sve dobro spojio, usporedio sam sa svojim trenutnim i čini se u redu. Osim toga, u slučaju da je nešto krivo, ne bi se ni moglo spojiti, jel' tako?

Uglavnom, spojim ja njega u struju, spojim grafičku na monitor (DVI - HDMI jer mi se nije dalo čupati stare kabele pa sam koristio ovaj koji sad koristim), uključim tipkovnicu, miša, zvučnike, čak i mikrofon i uključim ga.

Čujem da se uključuju ventilatori na procesoru, grafičkoj, naizgled sve ide kako treba, samo što nema slike i nakon 10-ak sekundi iz njega izađe (ne zvučnici nego unutar kućišta) nekakav kratki zvuk "bip-bip-biip" i on nastavi s radom, ili čim već što izvodi...

I nakon koju minutu nema slike, monitor searcha: "HDMI... DVI... Analog... Blablabla..." i još nema ničega. Pokušao sam tipkovnicom ili mišem dobiti nekakvu reakciju, NIŠTA.

Ideje?

Note: Moj monitor (SyncMaster P2370 Samsung), kada nema apsolutno nikakvog signala ne pretražuje, nego samo daje poruku "No signal on HDMI"... ili se bar meni tako čini.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da nije nešto s grafičkom?

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Čudni zvukovi, nema slike...

Evo sam probao tu grafičku, probao je zamijeniti, problem je i bio u njoj (nadao sam se da nije tako... {#}).

Uglavnom, bar ostatak PC-a radi :D

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice