Evo jedan gadan problem:
složio sam PC od svojih starih komponenti:
Core 2 Duo 2,4 GHz (nisam siguran koji, na internetu sam pročitao da je to E6600)
nVidia GeForce 8500GT
Gigabyte GA-965P-DS3
(PSU je 400 W)
Memoriju nema, ali sam za potrebe isprobavanja izvukao pločicu DDR2 od 2GB iz svog trenutnog PC-a i isto tako HDD tako da imam OS (Wins7 64-bit).
Pretpostavljam (
hehe) da sam sve dobro spojio, usporedio sam sa svojim trenutnim i čini se u redu. Osim toga, u slučaju da je nešto krivo, ne bi se ni moglo spojiti, jel' tako?
Uglavnom, spojim ja njega u struju, spojim grafičku na monitor (DVI - HDMI jer mi se nije dalo čupati stare kabele pa sam koristio ovaj koji sad koristim), uključim tipkovnicu, miša, zvučnike, čak i mikrofon i uključim ga.
Čujem da se uključuju ventilatori na procesoru, grafičkoj, naizgled sve ide kako treba, samo što nema slike i nakon 10-ak sekundi iz njega izađe (ne zvučnici nego unutar kućišta) nekakav kratki zvuk "bip-bip-biip" i on nastavi s radom, ili čim već što izvodi...
I nakon koju minutu nema slike, monitor searcha: "HDMI... DVI... Analog... Blablabla..." i još nema ničega. Pokušao sam tipkovnicom ili mišem dobiti nekakvu reakciju, NIŠTA.
Ideje?
Note: Moj monitor (SyncMaster P2370 Samsung), kada nema apsolutno nikakvog signala ne pretražuje, nego samo daje poruku "No signal on HDMI"... ili se bar meni tako čini.

).