Crvena lampica

poruka: 6
|
čitano: 4.340
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Crvena lampica

ovako imam maticnu plocu abit k9n sli  i kraj utora od pcie ima onaj za ustekat kao što ide u hdd i cd rumove i kada je komp izgasen gori crveno svitlo tu a kada ga upalim izgasi se ako ištekam taj kabel od napajanja konstantno svitli zasto je to ako mogu znat hvala i tamo di je glavni kabel od matične svitle mi dva svitla zeleno i crveno jel t normalno ili 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Crvena lampica
augi80 kaže...

ovako imam maticnu plocu abit k9n sli  i kraj utora od pcie ima onaj za ustekat kao što ide u hdd i cd rumove i kada je komp izgasen gori crveno svitlo tu a kada ga upalim izgasi se ako ištekam taj kabel od napajanja konstantno svitli zasto je to ako mogu znat hvala i tamo di je glavni kabel od matične svitle mi dva svitla zeleno i crveno jel t normalno ili 

Daj napiši taj post sa točkama i zarezima, ovako se NIŠTA ne može skužiti Plač

16 godina
neaktivan
Crvena lampica

Stvarno te nisam niš razumioIzlanuo se

Ako misliš o led-iodama na matičnoj ploći,to ti sve piše u uputstvu,dvije su led-iode:

5VSB:ona svijetli kada prikopćaš izvor elektićne energije u komp,tj kada napajanje iz računala prikopćaš(uštekaš) u utičnicu u zidu(220V)

VCC:ona svijetli kada je komp upaljen

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

razumijet kaj ti hoćeš je stvarno teško al probat ću...

taj kabel mora biti uštekan samo ako imaš dvije grafičke u sli-u, a crvena ledica samo pokazuje dal je uštekan ili ne...kad je komp ugašen isto svijetli crveno jer nema napona dok ne radi...

a to di je crvena i zelena zajedno, crvena pokazuje da je komp uštekan u struju, a zelena da je upaljen...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
neaktivan
Crvena lampica

hvala vam

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
augi80 kaže...

hvala vam

imaš za to tipku hvala :)

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice