Crkava matična?

poruka: 4
|
čitano: 1.468
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Crkava marična?

dakle imam ovaj problem nakon nekog vremena korištenja PC-a samo mi se odjednom "odspoje" tipkovnica i mis i neprepoznaje mi ih i izbaci ovu sliku 

i da bi mi proradili tipkovnica i miš moram restartat komp.Dakle probao sam ih uštekat i u druge portove ali ista stvar matična je neka foxconova malo starija(ddr2 rami)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crkava matična?

Moguće je da je do matične, možeš probat drugo napajanje, za svaki slučaj, ali vjerovatno je matična problem.

Reinstaliraj si OS, tako da eliminiraš moguće probleme sa virusima.

Možeš probat posudit drugu tipkovnicu i miša, probat da li problem ostaje, moguće je da ti ili miš ili tipkovnica nisu ispravni, pa se to ovako manifestira.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 21:15 (Valentin17).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Crkava marična?
zelenbic kaže...

dakle imam ovaj problem nakon nekog vremena korištenja PC-a samo mi se odjednom "odspoje" tipkovnica i mis i neprepoznaje mi ih i izbaci ovu sliku  

i da bi mi proradili tipkovnica i miš moram restartat komp.Dakle probao sam ih uštekat i u druge portove ali ista stvar matična je neka foxconova malo starija(ddr2 rami)

Pogledaj voltažu u biosu,provjeri napajanje i reinstaliraj windowse kao što kolega reče...

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)
17 godina
Re: Crkava marična?

problem je (vjerojatno) u USB kontroleru (pad napona i sl.. posljedice starenja, preopterečneog priključka ili loš driver.) Isključi power opcije (u win, sleep, saving..) i vidi dali je pomoglo. Poigraj se opcijama u BIOSu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice