ATI Radeon HD 4890 85 °C

poruka: 140
|
čitano: 24.701
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: ATI Radeon HD 4890 85 °C
roko121roko kaže...
što onda

vidi na izlazu grafe dali išta puše i jeli zrak topal

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
neaktivan
fuke ja imam obični vent...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
aj daj sliku grafe kojuti ias, tocno model koji imas
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

patch123, znam o cemu govoris ali mom prijatelju je uspilo, 2.  sve nove grafe su potpuno zatvorene u svom kucistu i imaju tzv turbo vent koji vuce zrak kroz onaj krug gdje se nalazi i ispuhuje ga na poleđini, cilj toga je da se sto manje toplog zraka zadrzava u kucistu: grafa s turbo ventom - http://www.techpowerup.com/img/09-03-17/48901.jpg
grafa s obicnim ventom: http://www.tcmagazine.com/images/news/Hardware/Sapphire/Sapphire_Radeon_HD_4890_Vapor-X_01.jpg

Hmmm....nebi se slozio s tobom da je ovo drugo obicni vent

vidi se da nemas pojma, pa ovaj drugi je i bolji jer je to vapor-x ali tebi to vjerovatno nista ne govori

radije ne pisi takve gluposti!! (td)

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 20:17 (Raptoxx).
15 godina
neaktivan

FurMark Score:

SCORE:2220 points (60000 ms) - Options: FX

Max GPU Temp: 77°C (išla je na stabilityju i na 79)

Resolution: 1280x1024 (W) - MSAA: 2X

FPS: min=32  max=53  avg=37

to ye to

OK onda je moj vent sličniji ovome vapor-xu (ali nije vaporX) odnosno ako itko od vas ima Bug  (najnoviji) vidio je onu sliku "podebljano hlađenje" u recenziji 5830ice

i na izlazu ima toplog zraka mada, kao da dišem u ruku čak i manje

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 20:08 (roko121roko).
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
aj daj sliku grafe kojuti ias, tocno model koji imas

OK... Sapphire Radeon HD 4890 s ovim crnim a ne crvenim čudom (čudom, LOL)

A MENE KRETENA!!! NAJVEĆI XD U POVIJESTI SVIJETA! PA JA NISAM ENABLE-ao ATI OverDrive I MENI JE VENT uvijek ISPOD 50% HAHAHAHAHAHA

znate li da postoji blamaža, blamaža i totalna blamaža?

e, onda znate da je ovo VAN KATEGORIJE

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 20:16 (roko121roko).
16 godina
neaktivan
ATI Radeon HD 4890 85 °C

Gle, jel postoji mogucnost da nisi skinuo onaj  drugi zastitni poklopac za slotove jer ta grafa zauzima dva mjesta tj. dva otvora sa straznje strane kucista i na donjem ti je otvor za ispuh toplog zraka iako nevjerujem da je to moguce jer mislim da se nemoze ni grafa staviti ako to nije skinuto.

Edit: ok zanemari post jer sam tek sad vidio sta si napisao i javi sta je sa temperaturama!

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 20:15 (Raptoxx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mislim da jesam ispod priključka za monitor je hrpa onih crtastih rupa
16 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
mislim da jesam ispod priključka za monitor je hrpa onih crtastih rupa

E to je to, onda je u redu!

15 godina
ATI Radeon HD 4890 85 °C
Raptox, nisam ja reko da je ovaj drugi losij vent, dapace to je vapor x i duplo bolji je samo dajem primjer da covik zna koja je razlika izmedu obicnog i trubo venta.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OK Ako znate koji je to "Radeon sa crnim čudom xD" onda recite jel mi treba novo hlađenje il' nešto?
15 godina
cek, tvoj je vent slicnij vapor x ali nije vapor x pa daj jednostavno nadi sliku svoje grafe na netu i daj link.
15 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
OK Ako znate koji je to "Radeon sa crnim čudom xD" onda recite jel mi treba novo hlađenje il' nešto?

daj sliku grafe

i daj sliku sadašnjih temperatura

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
neaktivan
nemogu trenutno a i moram gasit komp ić negdje kad poslije postam stavit cu sliku sutra ili kad stignem ok?
15 godina
ATI Radeon HD 4890 85 °C
a ok hahah
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
probao naci slika na netu nema...
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
Raptox, nisam ja reko da je ovaj drugi losij vent, dapace to je vapor x i duplo bolji je samo dajem primjer da covik zna koja je razlika izmedu obicnog i trubo venta.

ok, ali u tom postu jednostavnom me je pikalo u oci kad si napisao obicni ventilator i ispod slika vapor-x venta!

15 godina

onda uzmi digitalac u ruke i slikaj je s donje strane EDIT: raptoxx, da znam hahahaha vapori su duplo bolji ali sam mu samo tia dat primjer pa eto prvo sta naletilo hahah.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 20:36 (athlon64).
15 godina
neaktivan
ATI Radeon HD 4890 85 °C

Ne brini se nista, sjecam se kada je moja stara 9500GT 1 GB Dostizala temperature i do 95 °C.

Sa novom HD5770 imam temperaturu 50-70 °C

4core
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Troubleshooting kaže...

Ne brini se nista, sjecam se kada je moja stara 9500GT 1 GB Dostizala temperature i do 95 °C.

Sa novom HD5770 imam temperaturu 50-70 °C

pričamo o 2 totalno različite kartice

9500gt i 4890 nemaju ništa zajedničko

ako mu 4890 doseže 85C u loadu to je previše,jer meni u furmarku (koji više opterećuje grafu nego igra) temperatura ne ide preko 73

15 godina
neaktivan
hahaha meni ide na 79-80 u furmarku a više od njega u BFBC2 tako da...
17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
hahaha meni ide na 79-80 u furmarku a više od njega u BFBC2 tako da...

vjerovatno je graficka malo starija tako da se nakupilo prasine u ventilatoru, mogao bi sa obicnim kompresorom to ispuhati

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
neaktivan
Pa koji mjesec... btw otkrio sam problem je u protoku zraka: sad s otvorenom stranom kućišta temp. ~46C (idle), a zatvorenom 51 i raste (idle)!!!
15 godina
neaktivan

Samo kazem, da 90C Nije neka extremna temp. posebno ako je grafika OC.

4core
15 godina
neaktivan
NIje OC
15 godina
neaktivan
protok zraka 100% sigurno
15 godina
ma to malo improvizacije i rijesisi problem ehehe.
15 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
protok zraka 100% sigurno

rekao sam

izmjeri temperature u skroz istim uvijetima sa zatvorenim i sa otvorenim kućištem

onda ćeš vidjeti do čega je....

kao test ti preporučam furrmak hot like hell benchmark

skineš to i odvrtiš prvo sa zatvorenim,nakon toga sa otvorenim kućištem

15 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
probao naci slika na netu nema...

pretpostavljam da ti kao i ja imas ovu grafu

15 godina
neaktivan

je je baš sam išao stavit slike!!!

evo i slika kućišta

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 13:03 (roko121roko).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice