Jesi li probao očisiti stare drivere sa driver sweeperom i tek onda staviti druge, kao što je netko već rekao?
Jesi li probao očisiti stare drivere sa driver sweeperom i tek onda staviti druge, kao što je netko već rekao?
Da li je u safe modu slika normalna?
Kakav laptop imaš?Kolko je star?Da li se nakupilo prašine?
Smrdi mi na pregrijavanje grafike pa zato pitam.
A bome nisi ni rekao da li ti se ruši sistem?Da li imaš BSOD?
Smrdi mi na pregrijavanje grafike pa zato pitam.
A bome nisi ni rekao da li ti se ruši sistem?Da li imaš BSOD?
???
Da li si mjenjo sa istom,pa sad uzeo jaču?
reko sam da se smrzne nakon nekog vremena, nisam mijenjao istom, odma jača.
Nego, sad sam probao malo pustit da dela komp s driverima. I malo sam igrao minecraft, al nakon nekog vremena se smrzne komp (bio sam u firefoxu tad).
Hm,neam pojma onda.Možda ti fali voltaže u grafi il neš.Ako nisi imo BSOD onda ne znam šta bi moglo bit.Valjda će ti netko iskusniji znat pomoć.
hm... prvo si stavio nove beta drivere i onda su počeli problemi sa slikom. Kad si vratio starije drivere, slika je ok, ali sad se ledi nakon nekog vremena. A prije nego si stavio beta drivere nije se ledio, jeli tako?
A da probaš vratiti one drivere koje si imao prije (prije ovih novih beta), jer sve je radilo dobro dok nisi stavio te beta drivere. Sumnjam da je do grafičke fizički, jer radila je sve dok nisi stavio te fatalne drivere...
Možda ti se temp digla i vent automatski skočio na max. A ko zna koliko tebe nije bilo možda nešto prigorilo.
Probaj pitati na drugim forumima ako je netko imao sličan slučaj.
Onda servis možda.
Nemoj snimati programe, pogotovo neke drivere i onda otić od računala.