Stavljali su već igre svojih čitatelja na DVD, sječam se samo ne znam jel bilo na Enteru ili BUG-u.
Vjerujem da neće to odbit uradit.
Stavljali su već igre svojih čitatelja na DVD, sječam se samo ne znam jel bilo na Enteru ili BUG-u.
Igra će se moći skinuti (kada bude gotova) sa download.hr, Google Code i sa box.net .
Poslat ću je na Bug i na Enter te na razne indie game developer portale pa ćemo vidjeti što će biti
EDIT: Ako netko zna koje indie portale, neka slobodno post-a
Colliball je bio na BUG DVDu, a znam da je ovdje isto bio. Za druge igre ne znam...
/cut
OK, ovaj put se ne zaje**vam , evo konačnog datuma.
Igra će biti gotova ove godine ;)
samo ti radi, imaš podršku BUG-ovaca! :)
Radi se na novom feature-u! Više na: http://mkm.limun.org/node/61
Hmm... Iskreno, feature je OK ako ga mozes iskljucit (pa neka ga ima tko zeli) ;)
Ja npr. ne bi bas volio da mi se svasta objavljuje na twitteru :)
Objavilo bi ti se ovako (ako je username u igri Beno):
Beno just played for the first time!
Beno defeated *boss-name*
Beno's score in #VikingsStory is 2039
Savjet:
svaki feature koji nije core gameplay bi _morao_ biti opcionalan. Dakle, dodatni featurei u igri su odlicna stvar za polish, ali obavezno ostaviti useru opciju da ih ne koristi.
Za primjer, meni je uvijek bilo zanimljiva opcija u Black & Whiteu koja sinkronizira vrijeme u igri sa lokalnim weather forecastom.
Takodjer pogledaj kako Python koristi property fileove (tipican naziv za key/value parove, vrlo slicno .ini fileovima u windowsima), to je odlicno mjesto za spremanje lokalnih settinga.
Druga opcija je OS storage, tj. registry na windowsima i home dir na linuxu - odlicna stvar ako zelis igru koja moze raditi unatoc svim ogranicenjima koje OS nabija.
@Deus
OK
Inače, ako imate kakvih prijedloga u vezi igre, slobodno recite.
Treba mi pripovijedač koji će govoriti početni i završni text.
Ovo možete zamisliti kao nekom audicijom.
=>Što treba napraviti?
==>Treba izgovoriti TEKST i poslati ga meni na mail
TEKST:
Three centuries before The Great Battle, goddess Hel wanted to free her father, Loki, so she could weaken the Earth forces. When Odin heard this, he sent his first warrior who came to Valhalla to the Earth. There he must gather his army and destroy Hel, Loki, and their army of monsters.
MAIL: marko[dot]madtaz[at]gmail[dot]com
Treba mi pripovijedač koji će govoriti početni i završni text.
Ovo možete zamisliti kao nekom audicijom.
=>Što treba napraviti?
==>Treba izgovoriti TEKST i poslati ga meni na mail
TEKST:
Three centuries before The Great Battle, goddess Hel wanted to free her father, Loki, so she could weaken the Earth forces. When Odin heard this, he sent his first warrior who came to Valhalla to the Earth. There he must gather his army and destroy Hel, Loki, and their army of monsters.
MAIL: marko[dot]madtaz[at]gmail[dot]com
Šta nemože ti ga neki frend izgovorit, reci mu da će bit u creditsima
Njihov engleski me odbija.
Evo:
http://say.expressivo.com/ySAy6cAx
Nemoj zamjeriti (nije nikakvo ismijavanje) ali moral sam
Naravno da se šalim ali bilo bi i "orginalno" da je u igri tak :)
Na kraju u Credits: Special thanks to "Say Expressivo"
Evo:
Čak i dobro zvuči o.O
No meni treba normalan, ljudski glas.
A ništ, zamoli profesoricu iz engleskoga, možda prihvati
Znači li to da si pri kraju izrade?
@denix:
Ne, ni u mislima. Doduše, programerski dio je donekle gotov, sada me više čeka crtanje grafike.
Evo:
Pa ak već, onda pošetno XD
@DragonSoul:
Hvala! ^^
To ću koristiti
BTW. Da tvoji frendovi ne čitaju ovako xD
Čak bolje od toga :P
Mislim da si negdje rekao da će igra biti gotova još ove godine (a to je bilo u 2009. godini)
Evo što trebam napraviti:
I nakon svega toga Beta je gotova. Onda slijedi testiranje. Ako vam se svidi, igra je gotova. Ako vam se ne svidi, onda slijedi još programiranja.
Mislim da si negdje rekao da će igra biti gotova još ove godine (a to je bilo u 2009. godini)
Hobi programer je slippao jer pored hobija, ima jos stvari u zivotu! Strasno, ajmo ga razapet! Treba ga podrzat jer tako dugo vremena ima taj projekt na umu i radi u njemu. Pogledaj malo kako ostali 'projekti' prolaze. Od SuperMaria razviju se u Doom16 + WoW i onda svi nadju pametnija posla od pisanja gluposti.
Hobi programer je slippao jer pored hobija, ima jos stvari u zivotu! Strasno, ajmo ga razapet! Treba ga podrzat jer tako dugo vremena ima taj projekt na umu i radi u njemu. Pogledaj malo kako ostali 'projekti' prolaze. Od SuperMaria razviju se u Doom16 + WoW i onda svi nadju pametnija posla od pisanja gluposti.
Malo se smiri prvo.
Mene uopće ne zanima ta igra, nego sam samo rekao što sam pročitao.
Evo što trebam napraviti:
I nakon svega toga Beta je gotova. Onda slijedi testiranje. Ako vam se svidi, igra je gotova. Ako vam se ne svidi, onda slijedi još programiranja.
Inače ti ovakve stvari ne spadaju u betu. Napravi pravu betu, a sa marginalnim stvarima se zamaraj poslije (stranica i sl)
@Friday:
OK ^^
Stranica otpada, dovoljan je blog.
Što se tiče ostalih stvari, vidjet ćemo. Polako, ali sigurno.
Citirati ću samoga sebe s jednog drugog foruma:
Dok ne dodam nekih 25 slika u igru, neću je releaseati. A nadam se da ću to dovršiti do kraja 2008.
Sad je 2010. , ja još nisam releasao igru i još (pomalo) radim na njoj. Istina, pretjerano, ali ništa posebno.
Ma vidim da ste odma navalili na mene jer sam samo potvrdio ono što je on rekao, a šta vam ja mogu.. vjerojatno će i na ovaj post biti puno thumbdownova
MaracKoMarac je reako
OK, ovaj put se ne zaje**vam , evo konačnog datuma.
Igra će biti gotova ove godine ;)
Pa sam samo htio znati hoće li biti što od te igre, a vi me odma napali
Agresivni dečki, šta'š
Da si skratim muku u igri primjenjujem KISS (Keep it simple, stupid) princip.