Ajd nabaci koj screenshot
Viking's Story
- poruka: 258
- |
- čitano: 69.530
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
svaka čast, igra če biti fenomenalna...to ti je stvarno 1. projekt?
i jel mi se učinilo ili si ti reko da si učio python 1 mjesec?
Jesam, ali otad je prošlo 4 mjeseca
Jel igra gotova?Pokušavao sam instalirat sa one stranice igru,al mi nikako nije išlo.Vjerojatno moj komp to ne može.Skinuo sam je i extraktirao iz rara al ne ide jbg...
Nije gotova, i dalje je u izradi. Kako ne može tvoj komp? Ja sam je testirao na starom kompu i radi. A konfiguracija bilo koja ti treba, jer nije uopće zahtjevna.
EDIT: Što ti piše kad je pokreneš?
Stvar je u tome da je uopće nisam mogao pokrenuti.Imao sam samo skup ikona i levela(mislim) koje tipkanjem nisam mogao nikako pokrenuti.A išao sam redom jednu po jednu...
Treba pokrenuti "Vikings-Story.exe". Koju si verziju (postotak) skinuo?
Puno me sad pitaš 186MB valda.Nemam pojma,onaj lijevi ja mislim...
Treba skinuti ovo
i pokrenuti "Vikings-Story.exe".
Samo da podsjetim:
90% je gotova igrica, tako da se ne čudite zbog nedostatka sadržaja.
Da biste izašli iz karte, pritisnite bilo koju tipku. Za pauziranje pritisnite "P", a za prikazivanje healtha "H". Što još za reći? Oh,da, malo će vas zaje****** prikaz zlata, to treba popraviti. Imate 2 levela, i ne možete izgubiti.
a sad?
a sad?
Što sad?
Vjerojatno je mislio pitati koliko je sada gotova igra (u postotcima, vjerojatno)
Radi se na Upgrade sistemu! O čemu se radi? O onome što bi svaka poštena TD igra trebala imati- kupujete razno-razne upgradove(ako stavite da u toranj ide više ljudi, veći je napad), buffove (čitaj: čarolije), itd.
Ovih 4 dana vikenda će me spasiti
Radi se na Upgrade sistemu! O čemu se radi? O onome što bi svaka poštena TD igra trebala imati- kupujete razno-razne upgradove(ako stavite da u toranj ide više ljudi, veći je napad), buffove (čitaj: čarolije), itd.
Ovih 4 dana vikenda će me spasiti
Može kakva probna verzija?
Kada se završi sistem
Kada se završi sistem
E da,upravo sam odigrao prva dva nivoa Viking Story-a i hoću još
Iduća probna verzija je ujedno i Viking's Story Beta, tako da ćeš dobiti još, i puno više
Iduća probna verzija je ujedno i Viking's Story Beta, tako da ćeš dobiti još, i puno više
Hvala,a možeš reći kada ide probna verzija?
Najpošteniji i točan odgovor: ne znam.
Ozbiljno, ne znam. Prije sam vas je*avao s datumima, ali ove dvije riječi točno sve opisuju.
Ozbiljno, ne znam. Prije sam vas je*avao s datumima, ali ove dvije riječi točno sve opisuju.
Prije si bio isti ko Blizzard xD.
Prije si bio isti ko Blizzard xD.
Točno tako.
Mali jebo ti sliku svoju :-)... Bas mi je drago da ima i takvi mladi deckiju koji se trude... Ako tako nastavis ljepa te buducnost ceka... svaka cast.... Svako ce cijeniti tvoj trud budes li tako nastavio
Još nedostaje upgrade sistem i sadržaja. Ostalo je sve napravljeno.
gledam screenshotove i nevjerujem da je to dečko od 13 g. napravio
e, svaka čast stvarno! treba puuuuuuuuuuuuno vremena za to imat! bit će nešto od tebe sigurno!
U igru će biti dodan i Map-Editor. Ali jednostavni, naravno.
gdje čemo moči skinit igru?
Sa njegovog box.net accounta najvjerojatnije, ili na download.hr ako tamo submita.
Sa njegovog box.net accounta najvjerojatnije, ili na download.hr ako tamo submita.
pa mislim da bi mogao igru poslati i u bug, pa da je stave na dvd, ako će htjeti.