Tražim tim za pravljenje paketa kartaških igara

poruka: 8
|
čitano: 2.564
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Bok, ovdje sam prvi put i pitam se jeli neko zainteresiran da se sa mnom udruži da napravimo paket kartaških igara(Uno-Uno,Belot,Sedmica Texas holdem poker,poker sa 5 karata i kemz) naravno možete davat još neke primjere tip kartaške igre koju bismo mogli ubacit pa molim vas da se javite ako ste zainteresirani

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Svaki put me šokira kada vidim koliko potencijalnih projekt managera, visi na programerskom forumu.  I misli, o ne neeeee ne opet.

Za autora teme "Što će ti je**ni tim da isprogramiraš kartaške igru, budi faca i sam odradi posao!!!"

Programko http://programko.bloger.hr

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Tražim tim za pravljenje paketa kartaških igar

Evo jednog mog starog projekta vezanog uz karte.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 23:01 (TracerCPP).
13 godina
neaktivan

Čuj programko mogu ja to sam ali zabavnije je kad imaš tim tako il pomozi il začepi!!!

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
josipjoka13 kaže...

Čuj programko mogu ja to sam ali zabavnije je kad imaš tim tako il pomozi il začepi!!!

Ne, ti to sam nemožeš.

I am so clever that sometimes I don’t understand a single word of what I am saying.
17 godina
protjeran

E vidiš jednostavno ne mogu začepiti, nego ću ti preporučiti da kao netko tko organizira tim ljudi, prvo odrediš koji profili ljudi ti nedostaju u timu i koja je maksimalna veličina tima koji ti treba za odraditi projekt. I koje su posljedice za projekt, kod i dokumentaciju, ako u timu ima previše ljudi.

Programko http://programko.bloger.hr

3 0 hvala 0
15 godina
josipjoka13 kaže...

Bok, ovdje sam prvi put i pitam se jeli neko zainteresiran da se sa mnom udruži da napravimo paket kartaških igara(Uno-Uno,Belot,Sedmica Texas holdem poker,poker sa 5 karata i kemz) naravno možete davat još neke primjere tip kartaške igre koju bismo mogli ubacit pa molim vas da se javite ako ste zainteresirani

Koliko je minimalno znanje potrebno? Koje će te tehnologije koristiti? Koliko je minimalno vremena potrebno izdvojiti za to?

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 16:59 (captain_soap_McTawish).
13 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
josipjoka13 kaže...

Koliko je minimalno znanje potrebno? Koje će te tehnologije koristiti? Koliko je minimalno vremena potrebno izdvojiti za to?

Potrebne su ti osnove nekog Game engine kao Game Maker možemo koristit game maker što se tiče vremena nisam siguran možd tjedan dana ali niš nisam siguran

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice