Bok, ovdje sam prvi put i pitam se jeli neko zainteresiran da se sa mnom udruži da napravimo paket kartaških igara(Uno-Uno,Belot,Sedmica Texas holdem poker,poker sa 5 karata i kemz) naravno možete davat još neke primjere tip kartaške igre koju bismo mogli ubacit pa molim vas da se javite ako ste zainteresirani
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svaki put me šokira kada vidim koliko potencijalnih projekt managera, visi na programerskom forumu. I misli, o ne neeeee ne opet.
Za autora teme "Što će ti je**ni tim da isprogramiraš kartaške igru, budi faca i sam odradi posao!!!"
Čuj programko mogu ja to sam ali zabavnije je kad imaš tim tako il pomozi il začepi!!!
Čuj programko mogu ja to sam ali zabavnije je kad imaš tim tako il pomozi il začepi!!!
Ne, ti to sam nemožeš.
E vidiš jednostavno ne mogu začepiti, nego ću ti preporučiti da kao netko tko organizira tim ljudi, prvo odrediš koji profili ljudi ti nedostaju u timu i koja je maksimalna veličina tima koji ti treba za odraditi projekt. I koje su posljedice za projekt, kod i dokumentaciju, ako u timu ima previše ljudi.
Bok, ovdje sam prvi put i pitam se jeli neko zainteresiran da se sa mnom udruži da napravimo paket kartaških igara(Uno-Uno,Belot,Sedmica Texas holdem poker,poker sa 5 karata i kemz) naravno možete davat još neke primjere tip kartaške igre koju bismo mogli ubacit pa molim vas da se javite ako ste zainteresirani
Koliko je minimalno znanje potrebno? Koje će te tehnologije koristiti? Koliko je minimalno vremena potrebno izdvojiti za to?
Koliko je minimalno znanje potrebno? Koje će te tehnologije koristiti? Koliko je minimalno vremena potrebno izdvojiti za to?
Potrebne su ti osnove nekog Game engine kao Game Maker možemo koristit game maker što se tiče vremena nisam siguran možd tjedan dana ali niš nisam siguran