[Prodaja] Miš Logitech G PRO Wireless

poruka: 7
|
čitano: 1.092
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

Na prošli oglas se nitko nije javio pa da probam ponovno, ne mogu vjerovati da nitko ne želi Logitecha G Pro sa 2 godine garancije korištenog tjedan dana za 500kn... Da sam ga bar ja imao priliku kupiti za 500kn i to maltene novog... 

Znači Cijena 500kn

Prodajem i Hyperx Alloy Fps Rgb Silver Speed mehaničku tipkovnicu, stara 2 godine full bundle u savršenom stanju, garancija istekla. 

Cijena 250kn.

9 godina

Ljudi ti imaju odbojnost prema rabljenoj periferiji, jednostavno to ti je tako. Ni ja sam ne želim na glavu staviti headset koji je netko drugi koristio, niti držati miš u ruci koji je netko mjesecima isto tako držao. A i često budu akcije na periferiju tako da se može novo ugrabiti za solidnu cijenu.

11 godina
Re: [Prodaja] Miš Logitech G PRO Wireless
Snoozly kaže...

Ljudi ti imaju odbojnost prema rabljenoj periferiji, jednostavno to ti je tako. Ni ja sam ne želim na glavu staviti headset koji je netko drugi koristio, niti držati miš u ruci koji je netko mjesecima isto tako držao. A i često budu akcije na periferiju tako da se može novo ugrabiti za solidnu cijenu.

Vidim da je kolega tu uspjesno prodao svoga logitech g pro, i ja osobno nikad ne kupujem polovno, sluske pogotovo nebi nikada, no rekoh miš je novi koji sam dobio u zamjenu od Linksa ja sam ga samo isprobao. Ipak radi se o vrhunskom mišu koji je praktički nov sa 2 godine garancije a dajem ga za više nego duplo jeftinije nego što je u trgovini. 

5 godina
neaktivan

Da netko ima miša Razer Copperheada rabljenoga pa čak i da je sav u blatu ili nečem drugom kupio bih ga po prihvatljivoj cijeni, glavno da radi, očisti se. Problem je u tome što dok sam imao prijašenje miševe stalno bi mi nekako klizili iz ruke bilo mali ili veliki, jednostavno mi ne pašu. I sad kad ovaj rikne jer je već jako star onda će biti R.I.P izgleda što se gaminga na kompjuteru tiče. Tako da sam prikupio nekoliko ne toliko loših miševa koje također pokušavam prodati ali mi se čini da bi trebao nekoga gađati u leđa mišem da ga uzme :) Također imam Redragon Kumara tipkovnicu zapakirana malo rabljena.

16 godina

Smatram da je super cijena, da mi je situacija drukcija ja bi ti prvi poslao poruku. Ali imam doma 3 misa, od kojih su 2 zicna, i jedan speedlink bezicni za laptop..tako da bi me zena vjerovatno zatukla da joj dodem doma sa jos jednim😁

Free bump btw. 

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
13 godina
Re: [Prodaja] Miš Logitech G PRO Wireless

da znaš da mislim da imam negdje Razer Copperheada, veći problem je pronaći ga doma :))

Beerman
11 godina

Prodan miš, ostaje tipkovnica. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice