Koji je bolji coller za oc?
ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro R ili SCYTHE Katana 3 SCKTN-3000A? tnx
3 | ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro R |
---|---|
23 | SCYTHE Katana 3 SCKTN-3000A |
Koji je bolji coller za oc?
ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro R ili SCYTHE Katana 3 SCKTN-3000A? tnx
3 | ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro R |
---|---|
23 | SCYTHE Katana 3 SCKTN-3000A |
Ista kategorija, nema bitne razlike.
Katana je nesto bolja.
kolika je otprilike razlika u temp od stock collera?
kolika je otprilike razlika u temp od stock collera?
Koji procesor ocas?
sad imam alhton 3.0 ali brzo cu nadogradit na Phenom X6 3.3
sad imam alhton 3.0 ali brzo cu nadogradit na Phenom X6 3.3
Ni jedan ni drugi nisu nesto sjajni za oc procesora sa tdp-om od 125 watti.Protegni se jos malo pa uzmi neki bolji,jer taj phenom x6 ima velik tdp(125),Katana bi ga dobro hladila na stocku ali na visem naponu i ne bas.
i da te pitam, hoce li mi asus m2n68-am plus moc vrtit phenom X6 3.3?
gleda san na stranici testirana je sa 2.8 ali nije i sa 3.3 a nije bas velika razlika u tome koliko trose...
i da te pitam, hoce li mi asus m2n68-am plus moc vrtit phenom X6 3.3?
gleda san na stranici testirana je sa 2.8 ali nije i sa 3.3 a nije bas velika razlika u tome koliko trose...
To ti je mini atx ploca sa regulacijom 2+1,nemoj ni u ludilu na to stavljat x6 phenoma.Ni slucajno.I ne podrzava sve phenome pa tako ni taj tvoj,svi imaju tdp 125 watti,a u nas nema tih 95 wattnih verzija.
koja bi mi onda mogla vrtit x6 a da nije skupa
Pretpostavljam da imas ddr2 memoriju jer imas am2+ plocu.Treba ti neka dobra am2+ ploca ili da prijedes na am3 ali to ti je skupo.Evo sad cu ti dati link za bolju plocu.
ma da nebi oc-ao X6 na low budget staroj ploči i katani 3.... :D
morao budeš malo odriješiti kesu za ploču i cooler ako misliš na taj pothvat...
imho ,nebi gledao ploču koja nema 8+2 faznu regulaciju za X6 ,pogotovo zbog stabilnosti pri oc-u...
a za coolere ,hmm svaki (novi) zalman ili scythe prek 200-250 je poprilično dobar da se nosi sa x6...
ako naletiš na nekaj polovno ,tim bolje....
a napajanje?
Ova 790gx sa 1055t bi se nosila odlicno,iskreno nebi na njoj ocao sa povecanjem napona.Zasto?Ima 4+1 regulaciju a i nema potrebe kad jedan 1055t ide na 3.5 ghz stabilno na stock naponu.
Za clcokanje X6 Phenoma ni jedan od ta dva hladnjaka nije dovoljno dobar. Također što su kolege rekle za matičnu nevalja ti to za tog Phenoma. Minimu bi ti trebalo biti nešto ovako :http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_188&products_id=7607 a optimum nešto ovako : http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_188&products_id=9018
da ne otvaram novu temu, kupio sam Athlon X4 i Asrock 770 Extreme 3, ugradio sam to u komp prije par sati i ovaj ventilator na procu mi užasno ide na živce, zuji ko manijak. Prije sam imo AC Freezer 7 (još uvijek imam al na drugom kompu kojeg sam dao burazu) tako da nebi njega, nego se dovumim između Katane 3 i Xigmatek Lokia, koji je bolji i kojeg da uzmem?
5 | Katana 3 |
---|---|
2 | Xigmatek Loki |
da ne otvaram novu temu, kupio sam Athlon X4 i Asrock 770 Extreme 3, ugradio sam to u komp prije par sati i ovaj ventilator na procu mi užasno ide na živce, zuji ko manijak. Prije sam imo AC Freezer 7 (još uvijek imam al na drugom kompu kojeg sam dao burazu) tako da nebi njega, nego se dovumim između Katane 3 i Xigmatek Lokia, koji je bolji i kojeg da uzmem?
Katana 3 je bolja. Nju si uzmi.
Loki je bolji.
Loki je bolji.
Nije.
loki je mozda glasniji ali daje nesto sitno bolje temperature.
Opet ista kategirija. Nema objektivnih razloga ni za jednog ni za drugog da kaže netko da je bolji !! U svakom slučaju i jedan i drugi su bolji od tog stock smeća kojeg nikako neshvaćam zašto AMD uopće prodaje sa procesorima.
loki je mozda glasniji ali daje nesto sitno bolje temperature.
Ma općenito, Katana 3 je unatoč stažu bolja kupnja od Lokija... ne samo da je tiša, nego i mrvicu kvalitetnija.
Neznam odakle tebi takve informacije ali kažem, ti hladnjaci spadaju u ISTI koš.
Trenutno mi je Katana prvi izbor, o njoj sam pročitao sve i svašta (pozitivno) vidio sam da puno ljudi u temi "Slike vašeg hardwera" da ima Katanu, o Lokiu sam tek počeo jučer čitat tako da nisam još sasvim upoznat s tim hladnjakom, al u svakom slučaju što god da kupio bit će bolje od ove male zujalice.
Neznam odakle tebi takve informacije ali kažem, ti hladnjaci spadaju u ISTI koš.
Naravno,.
Trenutno mi je Katana prvi izbor, o njoj sam pročitao sve i svašta (pozitivno) vidio sam da puno ljudi u temi "Slike vašeg hardwera" da ima Katanu, o Lokiu sam tek počeo jučer čitat tako da nisam još sasvim upoznat s tim hladnjakom, al u svakom slučaju što god da kupio bit će bolje od ove male zujalice.
Preporodit ćeš se s jednim od ova dva coolera, osobno bih ti preporučio Katanu 3.
Katana snižava temp. za par stupnjeva niže, Freezer je tiši.