Izgleda li procesor kao da je deliddan?

poruka: 7
|
čitano: 1.929
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Izgleda li procesor kao da je deliddan? i5 4430

Mogu ga nabaviti za jako malo novca, uzimajući u obzir za koliko se inače prodaju.

Prodavač kaže da navodno 'ima samo AMD mobo pa ne može provjeriti radi li procesor' i prodaje ga pod 's greškom/za dijelove'. Prošli kupac mu je vratio taj procesor. Prodavač ima 100% pozitivan feedback.

Izgleda mi kao da ga je netko pokušao ili čak i uspio deliddati, što vi mislite? Isplati li se? Jer ako je chip oštećen, znači da je bacanje novaca, a ako radi onda je stvarno bargain kakvog nema nigdje.

*Proc je i5 4430 ukoliko netko ne vidi, nema bolje rezolucije slike

Gornja strana Gornja strana
Pinovi Pinovi
Strana Strana
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2015 17:12 (VucoXI).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Izgleda li procesor kao da je deliddan? i5 443
VucoXI kaže...

Mogu ga nabaviti za jako malo novca, uzimajući u obzir za koliko se inače prodaju.

Prodavač kaže da navodno 'ima samo AMD mobo pa ne može provjeriti radi li procesor' i prodaje ga pod 's greškom/za dijelove'. Prošli kupac mu je vratio taj procesor. Prodavač ima 100% pozitivan feedback.

Izgleda mi kao da ga je netko pokušao ili čak i uspio deliddati, što vi mislite? Isplati li se? Jer ako je chip oštećen, znači da je bacanje novaca, a ako radi onda je stvarno bargain kakvog nema nigdje.

Ovo ti puno toga govori. Ako ga ne možeš isprobati iz prve ruke prije kupnje, zaobiđi. A koliko je to ''malo'' novca?

---Life is ours, we live it our way---
14 godina
neaktivan

Postoji mogućnost da se sam procesor malo savio pa ukoliko ne leži na svim kontaktima neće raditi ispravno. Feedback ne znači ništa jer čovjek ti ništa i nije slagao. Ja ne bih riskirao.

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Re: Izgleda li procesor kao da je deliddan? i5 443
vrinho kaže...
VucoXI kaže...

Ovo ti puno toga govori. Ako ga ne možeš isprobati iz prve ruke prije kupnje, zaobiđi. A koliko je to ''malo'' novca?

Nažalost ne mogu ga testirati. 200tinjak kuna.

phoenix2003 kaže...

Postoji mogućnost da se sam procesor malo savio pa ukoliko ne leži na svim kontaktima neće raditi ispravno. Feedback ne znači ništa jer čovjek ti ništa i nije slagao. Ja ne bih riskirao.

Probat ću još neke informacije izvući od prodavača, ali mislim da ga neću uzeti. Imaš li prijedlog za neka bitna pitanja koja da mu postavim?

Hvala vam obojici 

15 godina

Pa pitaš jel možeš testirat prije kupnje... Ili ako ide poštom dali ima kakav refund policy.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Ako su mu ga ljudi već vraćali onda će i njegovo valjda prihvatiti ali procesor kojega daje za 200 kn koji vrijedi nekih 1500 kojega nisi u mogućnosti isprobati a on ''nema'' ploču da ga isproba a kao zna da ima grešku.... Po meni sve jasno o čem se radi, ma zbogom stari.

---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Re: Izgleda li procesor kao da je deliddan?
vrinho kaže...

Ako su mu ga ljudi već vraćali onda će i njegovo valjda prihvatiti ali procesor kojega daje za 200 kn koji vrijedi nekih 1500 kojega nisi u mogućnosti isprobati a on ''nema'' ploču da ga isproba a kao zna da ima grešku.... Po meni sve jasno o čem se radi, ma zbogom stari.

I meni je sketchy to sve, ali mogu uvijek chargeback napravit na PayPalu, samo što to traje i uzima vremena. Javit ću vam na kraju što sam odlučio i kako je prošlo! Hvala vam 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice