Trenutno imam Athlona x2 250 OC@3.5 GHz te grafičku HD4870, da li mi se isplati priječi na trojezgrenog athlona te da li bi bilo nekih povečanja performansi u igrama?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A i mislio sam da svi predlažu prelazak na quad ali i to je 200 kn više...
Trenutno imam Athlona x2 250 OC@3.5 GHz te grafičku HD4870, da li mi se isplati priječi na trojezgrenog athlona te da li bi bilo nekih povečanja performansi u igrama?
Uzimaj tog athlona to ti je c3 revizija i bolje se kloka.Sigurno će bolje iskoristiti grafu za igre.Sa malo sreće možda ga otključaš u phenoma.
Samo kaj mi matična ne može otključavat jezgre...
ma ako ti igre za sada dobro idu ne mjenjaj ništa. sumnjam da bi ti trebale štekati... Bolje pričekaj da kapne štagod love pa pošteno nadogradi procesor...
Nemoj još ništa mjenjat nego skupi malo više love pa pošteno nadogradi jer bacaš novce na male pomake naprijed.
Proc je kupljen...u budučnosti ću nabaviti novu ploču pa probati otključati 4. jezgru...
S obzirom da x3 ima jednu jezgru više naspram x2 i da se više clockat isplatilo mi se... i ne bacam pare, proc sam platio 500 kn i prodao stari za 250... to nisu neke velike svote...
Hvala svima na savjetima