Intel Club (opća tema o procesorima) izdvojena tema

poruka: 15.298
|
čitano: 3.111.896
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
2 godine
protjeran
Re: Intel Club (opća tema o procesorima)
mislioc kaže...

Ali ne ovisi o brzini slikanja mobitelom . Daj nam baci da vidimo kaj se sramiš.

Pa slikas sat tocno u sekundu i onda dokazes ljudima, ili snimis proces. Ovo kaj ti slikas BOS time nije nikakav full boot time 

Meni je oko 50sec puni boot ako se sjecam kad stisnem tipku za palit a bios time oko 37sec. Sranje al tako je kad kod AMD uvijek imas kompromise oko neceg, a ovaj sa duzim boot-om mi je najmanje zlo ako su druge stvari kako treba.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.10.2023 21:02 (Jacked).
13 godina
Intel Club (opća tema o procesorima)

Meni je 16sec ali to je tragi komično kod tebe fakat. Kaj nemaš zadnji bios odnosno kaj nisu to popravili?

0 0 hvala 0
2 godine
protjeran

Imam zadnji BIOS naravno bez njega nebi ni ram mogao u 1:2 mode na 7200 stavit. I to je tako na boljim plocama jer ocito imaju vise posla i toga za odradit, dok na jeftinijim plocama su srezali dosta funkcija i svega pa je i brzi boot, ali naravno drastican manjak opreme, slaba vrm sekcija i tako dalje... Svako zlo za neko dobro

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine

+ trening memorije do logon screena za točno 54 sec.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jacked kaže...

Druga stvar, covjek je 3 dana trazil fake recenziju od nekog no namer-a da opravda taj svoj r5 7600x chiplet odpadak, samo kaj mu za pocetak treba objasnit da na 2560x1440p max postavkama u igrama i uz rtx 4080 bude razlika između proceosara nikakva sve i da je r5 5600 u kombinaciji, za takav test se gleda 1080p na low ako se testira snaga procesora.

Evo čak i na 1440p high 5600 već posustaje tak da ne pričaj bedastoće. 

3 godine
neaktivan
mislioc kaže...

Kako se zvao onaj "bivši" forumaš s 5600 procesorom, koji se često hvalio da ima najbrži 5600 na svijetu?  Stalno ga je koristio kao argument, pričao je o tome kako obara rekorde s njim itd. Vidim da je taj procesor opet postao tema u Intel topicu pa pretpostavljam da su mu možda "prijatelji" svratili.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.10.2023 21:45 (Trilogija).
2 godine
protjeran
mislioc kaže...

Pa posustaje marginalno i to na stocku bez overkloka, i bez upaljenog RT u igrama koji ce skoro anulirati svu razliku između procesora jer ce nabiti dodatno load na grafu. I na kraju uopce nebitan r5 5600 to sam ti rekao jer lijepis recenziju na prosloj strani sa 1440p na max i cudis se kak su male razlike kod 13600k i 7600 a tak se razlike između CPU ne testiraju.

A druga stvar sta u toj recenziji koju si stavio to mogu samo najveci laici stavit i nesto ic komentirat jer samo da znas osnovno poznavanje monitoringa i funkcioniranja hardvera nebi tu sramotu objavio da ti se ljudi smiju.

Lik je Hogwarts igru nazvao Atomic Heart, namjestio kompletan monitoring da pokazuje gluposti ali se nije sjetio bar malo logike upotrijebiti tako da mu 13600k u igri sa cca 30% opterecenja i 115w potrosnje mora trositi manje od igara gdje mu je 70% zauzece a 110w potrosnja  Pa isto tako i da r5 7600 nemoze davat veci fps ako mu je grafa na 94% a 13600K drzi grafu na 99%.... 

Primi se kukicanja i strikanja pusti kompjutere...

EDIT

A ono iznad za boot time samo pokazuje koliki je taj pci-e 5.0 gimmick za SSD na AM5 kad poanta kupovanja tako brzog diska onda gubi cijeli smisao ako imas boot kao na hardu u 2013toj

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.10.2023 22:56 (Jacked).
15 godina
Trilogija kaže...
mislioc kaže...

Kako se zvao onaj "bivši" forumaš s 5600 procesorom, koji se često hvalio da ima najbrži 5600 na svijetu?  Stalno ga je koristio kao argument, pričao je o tome kako obara rekorde s njim itd. Vidim da je taj procesor opet postao tema u Intel topicu pa pretpostavljam da su mu možda "prijatelji" svratili.

Riot ti li si? 

2 godine
protjeran

Vec sam dobil par poruka da je to taj Riot neki, kaj trci po temi za intelovcima i tjera neke krizarske ratove, a konstantno trola i flejma po intel i Nvidia procesorima i grafama. Fora kak zna sve do jednog od tih profila sto novih sto starih po forumu i kak ga peru u mozak, narocito price o fanbojima.

Od prvog dana kak sam na forumu me napal za nekakvog Lucidiusa da sam, sad je stal jer sam zadnji put reko da cu sve modove oznacit pa neka objasni njima kakve ima probleme. Čak kaze da me ignoriral al sve pomno cita i prati nakon kaj je prical neke fatamorgane za procesore pa sam ga pital da otestiramo da vidimo kaj ima i skriva konfu ko zmija noge pa me naglo "blokiral" da ne ispadne da nema nikaj i samo soli pamet sa moba nama koji imamo i pisemo osobna iskustva 

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.10.2023 23:05 (Jacked).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina

mislioče javi ako si otet ;)

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
dejo74 kaže...

mislioče javi ako si otet ;)

16 godina

Evo kako male moderne jezgre vrte novu igru

vrijedi svake kune 

Moj PC  
0 1 hvala 0
2 godine
protjeran
forumaš kaže...

Evo kako male moderne jezgre vrte novu igru

vrijedi svake kune 

I za tebe vrijedi kao i za ovog gore, nac drugi hobi pustit se kompjutera.

Ako vec nisi skuzio u monitoringu samo 8 P jezgri pise ti u samom opisu videa da su E jezgre ugašene, a ostalo se komentira kakvo je ruglo igra od optimizacije i amd drajveri smece pa 7900XTX ima performanse kakve ima.

Edit

Pa jel moguce da je ovakva situacija na jednom tehnološkom forumu da se ljude mora kao djecu ucit osnovama koji imaju dugogodisnji staž... Pa gdje su kvalitetni forumaši nestali, ovo je sprdnja u kakvom je stanju kvaliteta diskusija 

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.10.2023 23:49 (Jacked).
16 godina

Da nijer ugasio E jezgre imao bi 7 fpsa ne 11, ovo je super gaming CPU.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jacked kaže...Pa gdje su kvalitetni forumaši nestali, ovo je sprdnja u kakvom je stanju kvaliteta diskusija 

Na žalost ostala samo sirotinja koja nema malojezgrene procesore...ali znaš kako se kaže, s kim si takav si 

16 godina
Jacked kaže...
I za tebe vrijedi kao i za ovog gore, nac drugi hobi pustit se kompjutera.

Ja prelazim u konzolaše, to je hobi numero uno 

2 godine
protjeran
notloB kaže...

+ trening memorije do logon screena za točno 54 sec.

Sad sam tek registriro komentar, ti imas B650E ploču jos bolju od moje i jos sporiji boot, ocito sto ides prema opremljenijoj ploci je dulji boot 

Da mi je neko prical prije par godina da budemo u 2023 cekali minutu da se digne komp reko bi da mu nisu sve daske na broju...

16 godina
Meni to izgleda kao da nisi dobro proučio kako stoje svari prije kupovine. Šteta, ssd su ipak malo iskusniji 😂
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jacked koliko god hajpa intel zna znanje jer je pasioniran zaljubljenik igranja hardwerom. Nije nikog vrijeđao stoga ban nema smisla. Samo mala dječica bi se mogla uvrijedit na njegove postove.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
9 0 hvala 0
11 godina
protjeran

On je kao dijete želi uvijek bit u centru pažnje, nije loše potkovani znanjem za razliku 70 posto foruma koje samo nagađa. Ali očito je da ga i bana osoba iz te većine jer ga pati hvalisanje. Bilo je trolanja ali koliko ostala ekipa trola ovo je ništa.

Bero
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina

Meni je Jacked fakat pomogao savjetom za DDR5 kad sam sklapao komp i nije htio upaliti

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Euforične espresije ima koje bi možda smetale da se sa njime raspravlja uživo ali na forumu je to poželjno jer ostajemo bez znalaca koje smo imali također su banani. Ne smije se takve entuziaste trolati baš stoga oni ovo ozbiljno shvačaju. 

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Da, šteta kaj je banan, bio je zabavan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
2 godine

Falit će te energije. Zna li tko zašto je uopće banan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
forumaš kaže...

forumaš

Ti si taj koji ga je i prijavio i stalno provocirao tako da ne trkeljaj koliko imaš godina, a ponašaš se kao malo dijete.

15 godina
PlayPetepp kaže...

Falit će te energije. Zna li tko zašto je uopće banan?

Ne naginje ergeli crvene petokrake kao moderator.

Ovdje se uglavnom pobanalo vecinu onih koji nesto znaju, ostalo ih je par, a uskoro nece biti ni tih...dopusta se sve i svasta odredenima a drugima se to isto ne dopusta..

Cekam sada da mod bude dosljedan pa da trilogija popase ban (s obzirom da je to Riot i da je to duplich kako to vi zovete). Ali on je u ergeli crvendača pa smije šta hoće...

Inace koliko sam pratio Jacked je dao vise puta argumentirane odgovore sa linkovima koji to potkrijepljuju, da bi kad sam kasnije citao forum primjetio da je pola toga pobrisano od strane moda, valjda jel se smije samo reci ono sta partija dozvoli.

16 godina
hummer0 kaže...
forumaš kaže...

forumaš

Ti si taj koji ga je i prijavio i stalno provocirao tako da ne trkeljaj koliko imaš godina, a ponašaš se kao malo dijete.

Kaj se mene tiče nek admin javno napiše tko ga je prijavio, ako sam ja sam ću se odjaviti. 

Tak da jako bezobrazno od tebe i krajnje lažljivo, vjerovatno bi bio prvi na čelu sa vilama kad je pitanju lov na vještice.

Lažovčino.

17 godina

Ekipa ajde chill, čak nebitno ko ga je prijavio, netko ga je spalio iz nekog razloga, da ga je i njih 20 prijavilo ako je razlog ne valjan bio bi tu, ili ne bi, to znaju oni/on koji su ga udaljili.

Trebalo bi mu otvoriti temu u čast i zatražiti pomilovanje, razmislite o tome ako Vam fali

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

stvar je samo slobodne diskusije (argumentirane), bez vrijeđanja ikog (a toga nije bilo), pa neka nam objasni admin onda u čemu je problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Evo već vi sami spamate kao i ja trenutno s vama neka nas sve riješi i idemo ća!

Bero
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice