Intel cpu

poruka: 7
|
čitano: 1.180
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Intel cpu

e ovako imam trenutno cpu intel celeron 2.60 gyhz i mislim da s njim nebi mogo pokrenut modern warfare 2 al imam odlicn grafu i ram i imam maticnu p4s533-mx motherboard i zanima me koja bi s kojom maticnom bi mogo igrat modern warfare 2 jer mislim da s ovom nebi mogo!!!!!plsss pomoć

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Intel cpu
matejribica96 kaže...

e ovako imam trenutno cpu intel celeron 2.60 gyhz i mislim da s njim nebi mogo pokrenut modern warfare 2 al imam odlicn grafu i ram i imam maticnu p4s533-mx motherboard i zanima me koja bi s kojom maticnom bi mogo igrat modern warfare 2 jer mislim da s ovom nebi mogo!!!!!plsss pomoć

Koju odlicnu grafu i RAM?

Navedi.

Navedena ploca je za Pentium 4.

Ako hoces igrat MW2 trebat ce ti nova maticna i procesor.

Sada reci koliko novaca mozes dati za to dvoje pa cu ti sklepati nesto.

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
15 godina
neaktivan
Intel cpu

IMAM ATI RADEON 4650 AGP 1GYG I 1,25 GYG RAM MISLIM DA JE TO DOSTA A RASPOLAZEM S NZM DO 500KN NAPISI PA CU VIDIT A KAJ NEBI S OVIM TRENUTNO MOGO POKRENUT MODERN WARFARE 2

0 0 hvala 0
15 godina
Intel cpu

Imaš s478/AGP ploču. Dakle, neznam uopće ima li di još uzet s478 procesore (mislim da nema osim preko oglasa), a i nije isplativo bacat novce na to. Dakle, ono što bi bio moj savjet: skupi još novaca i onda se javi (jer trebaš mijenjat sve (procesor, matična, samim tim i grafička)).

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intel cpu

pa kaj s ovim nebi mogo igrat modern warfare 2 na low

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intel cpu

JEL BI MOGO IGRAT NA LOW'=?????

0 0 hvala 0