e ovako imam trenutno cpu intel celeron 2.60 gyhz i mislim da s njim nebi mogo pokrenut modern warfare 2 al imam odlicn grafu i ram i imam maticnu p4s533-mx motherboard i zanima me koja bi s kojom maticnom bi mogo igrat modern warfare 2 jer mislim da s ovom nebi mogo!!!!!plsss pomoć
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e ovako imam trenutno cpu intel celeron 2.60 gyhz i mislim da s njim nebi mogo pokrenut modern warfare 2 al imam odlicn grafu i ram i imam maticnu p4s533-mx motherboard i zanima me koja bi s kojom maticnom bi mogo igrat modern warfare 2 jer mislim da s ovom nebi mogo!!!!!plsss pomoć
Koju odlicnu grafu i RAM?
Navedi.
Navedena ploca je za Pentium 4.
Ako hoces igrat MW2 trebat ce ti nova maticna i procesor.
Sada reci koliko novaca mozes dati za to dvoje pa cu ti sklepati nesto.
IMAM ATI RADEON 4650 AGP 1GYG I 1,25 GYG RAM MISLIM DA JE TO DOSTA A RASPOLAZEM S NZM DO 500KN NAPISI PA CU VIDIT A KAJ NEBI S OVIM TRENUTNO MOGO POKRENUT MODERN WARFARE 2
Imaš s478/AGP ploču. Dakle, neznam uopće ima li di još uzet s478 procesore (mislim da nema osim preko oglasa), a i nije isplativo bacat novce na to. Dakle, ono što bi bio moj savjet: skupi još novaca i onda se javi (jer trebaš mijenjat sve (procesor, matična, samim tim i grafička)).
pa kaj s ovim nebi mogo igrat modern warfare 2 na low
JEL BI MOGO IGRAT NA LOW'=?????
nemoj se derat
mislim da nebi,sve je to zastarjelo i ne isplati se to nadograđivat