Athlon X2 7750 ili Athlon64 X2 6000+?

poruka: 42
|
čitano: 8.276
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

e

l3 cache allocation u bious

jel vam je postavljeno na BSP only ili All cores

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

ljudi dali mi neko može reči dali ova matična Gigabyte M61PME-S2 uopče podržava ovaj procesor AMD Athlon X2 7850 BE BOX, 2.8GHz, SckAM2+. sve sam vas pitao al to nisam i kad sam bio danas u vemilu čovjek mi kaže da moram imat AM2+ matičnu ploču, a ja več naručio procesor a ak mi matična ne podržava imam veliki problemNeodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Athlon X2 7750 ili Athlon64 X2 6000+?

Koliko ja vidim prema službenoj STRANICI nemaj brige.

Istina, stoji napomena: If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted.

Neka te ne brine previše ovo. Procesor će raditi bez beda.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan
autorov komentar

neznam mene previše brine jer su mi u vemilu rekli da Moram imati matičnu s AM2+ a ja imam matičnu koja samo podržava AM2+

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2009 18:02 (system).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
system kaže...

neznam mene previše brine jer su mi u vemilu rekli da Moram imati matičnu s AM2+

Velim ti da se ne brineš. Vjerujem da ima na forumu ljudi koji znalu puno više od tih iz Vemila, a ako stoji (a stoji) za Gygabiteovoj službenoj stranici da podržava, onda podržava.
Što se tiče Vemilovaca, oni su ti to rekli vjerojatno da ti usput prodaju i MBO.

Trgovačka posla. 
17 godina

mislim da se ne bi trebao bojati, jedini tracak sumnje baca to sto ploca ima dvije revizije... nece valjda to utjecati... samo ti odnesi kod njih, a oni nek rjesavaju dalje

16 godina
neaktivan
autorov komentar
cro_blue kaže...
system kaže...

neznam mene previše brine jer su mi u vemilu rekli da Moram imati matičnu s AM2+

Velim ti da se ne brineš. Vjerujem da ima na forumu ljudi koji znalu puno više od tih iz Vemila, a ako stoji (a stoji) za Gygabiteovoj službenoj stranici da podržava, onda podržava.
Što se tiče Vemilovaca, oni su ti to rekli vjerojatno da ti usput prodaju i MBO.

Trgovačka posla. 
 več sam prije par mjeseci i kupio ovu matičnu kod njih, neznam ak nebude moglo jel ja onda moram kupit taj proc koji je vemil naručio iz osijeka jer nisu imali u skladišti ili...ako nemoram kupit taj da kupim onda Athlon64 X2 6000+ i bez brige za podršu matične ili...??? zbunjen sam, više neznam šta da radim jbt. a kako bi prošao s tim procesorom u igrama?
17 godina
igy kaže...

mislim da se ne bi trebao bojati, jedini tracak sumnje baca to sto ploca ima dvije revizije... nece valjda to utjecati... samo ti odnesi kod njih, a oni nek rjesavaju dalje

Evo i druge revizije ove MBO. I ona podržava.

BTW

Imam sličnu matičnu ploču s istim čipsetom koja također podržava navedeni procesor. Prema tome... Cool 
17 godina

to su razlicite ploce

16 godina
neaktivan
autorov komentar
cro_blue kaže...
igy kaže...

Evo i druge revizije ove MBO. I ona podržava.

BTW

Imam sličnu matičnu ploču s istim čipsetom koja također podržava navedeni procesor. Prema tome... Cool 
 ja se čisto nadam da podržava i molim boga. samo su me sad uplašili u vemilu jer ipak nekupujem svaki mjesec tako nešt i moram biti oprezan
17 godina
igy kaže...

to su razlicite ploce

Da, različite su ali u principu isto sra...!

BTW

Na Gigabyteovoj stranici se više ne spominju nikakve ploče s približno sličnim nazivima tako da bi moralo to biti to... 

Da ne skrećem u Off Topic... Procesor paše na tu MBO i amen! Belji se 
16 godina
neaktivan
autorov komentar

ev bio ja opet u vemilu da pitam dali moja matična podržava taj procesor (za svaki slučaj) i oni kažu da podržava ali čini mi se da su rekli da će morat flashat bios. fala svima na pomoći javim vam kad dođe procesor iz Osijeka (najvjerovatnije u utorak).

evo došlo je pohvaljujem vemil jer su napravili zbilja sjajan posao i svima vam ga preporučujem

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2009 12:59 (system).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice