e
l3 cache allocation u bious
jel vam je postavljeno na BSP only ili All cores
e
l3 cache allocation u bious
jel vam je postavljeno na BSP only ili All cores
ljudi dali mi neko može reči dali ova matična Gigabyte M61PME-S2 uopče podržava ovaj procesor AMD Athlon X2 7850 BE BOX, 2.8GHz, SckAM2+. sve sam vas pitao al to nisam i kad sam bio danas u vemilu čovjek mi kaže da moram imat AM2+ matičnu ploču, a ja več naručio procesor a ak mi matična ne podržava imam veliki problem
Koliko ja vidim prema službenoj STRANICI nemaj brige.
Istina, stoji napomena: If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted.
Neka te ne brine previše ovo. Procesor će raditi bez beda.
neznam mene previše brine jer su mi u vemilu rekli da Moram imati matičnu s AM2+ a ja imam matičnu koja samo podržava AM2+
neznam mene previše brine jer su mi u vemilu rekli da Moram imati matičnu s AM2+
mislim da se ne bi trebao bojati, jedini tracak sumnje baca to sto ploca ima dvije revizije... nece valjda to utjecati... samo ti odnesi kod njih, a oni nek rjesavaju dalje
neznam mene previše brine jer su mi u vemilu rekli da Moram imati matičnu s AM2+
mislim da se ne bi trebao bojati, jedini tracak sumnje baca to sto ploca ima dvije revizije... nece valjda to utjecati... samo ti odnesi kod njih, a oni nek rjesavaju dalje
to su razlicite ploce
to su razlicite ploce
ev bio ja opet u vemilu da pitam dali moja matična podržava taj procesor (za svaki slučaj) i oni kažu da podržava ali čini mi se da su rekli da će morat flashat bios. fala svima na pomoći javim vam kad dođe procesor iz Osijeka (najvjerovatnije u utorak).
evo došlo je pohvaljujem vemil jer su napravili zbilja sjajan posao i svima vam ga preporučujem