- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Onog trenutka kad se ti prestanes hvaliti tudim hw-om. lp
Kaj radi obićan lem od par centi...sad konačno kupci mogu dobiti ono kaj su i platili a ne samo da plaćaju slovo K.
1.2v i 5.3ghz, mašala, to je izgleda onih 5 golden primjeraka (od 20 milijona) sto se prodaju za 900€👊💣
na slici odnosno vrm-u uopce nema nikakvog hladnjaka, nije bas da i treba za taj napon.lp

Kaj radi obićan lem od par centi...sad konačno kupci mogu dobiti ono kaj su i platili a ne samo da plaćaju slovo K.
Nema to nikakve veze s lemom, sadasnji procesori ne mogu ni blizu tom taktu na tom naponu, jednostavno napredak...

Nema to nikakve veze s lemom, sadasnji procesori ne mogu ni blizu tom taktu na tom naponu, jednostavno napredak...
kako nema veze, on ti omogucuje viši overklok+ sve ostale beneficije boljeg prijenosa topline, tome valjda i sluzi K model...logika ti je ononapon nije ni bitan ako je ovo primjerak za "izlozbu" jer se doticni zanemarivo smanjio u zadnjih 10g.lp
Zakaj onda nisu metnuli majonezu?
Zivi dokaz si ti sto si svoj delidani 8600k silovao 24/7 na ne znam kakvim naponima pa kad je malecki poceo degradirati si ga lagano utopio ;)
Gospon wartft-u kad ti kroz ruke prode 50+ procesora kao meni onda mozemo pricati, do tada pocni piti nesto za te sive stanice jer da bi cpu degradirao sigurno mu ne treba za to 3sekunde na bijednih 1,5v koje tvoja gamerska muda vjerojatno nikad nece vidjeti
lp
5.7ghz je trenutno i dalje forumski rekord..LP

on ne misli niti je ikad ista procitao o tome niti ima iskustva vec buba na pamet,, 2600k se vrtio na 1.5v@5ghz 1 godinu ispod urlajuceg Corsaira h80i, eno ga napon i mhz kao i prvog dana
lp
Gospon wartft-u kad ti kroz ruke prode 50+ procesora kao meni onda mozemo pricati, do tada pocni piti nesto za te sive stanice jer da bi cpu degradirao sigurno mu ne treba za to 3sekunde na bijednih 1,5v koje tvoja gamerska muda vjerojatno nikad nece vidjeti
lp
5.7ghz je trenutno i dalje forumski rekord..LP
5.7ghz? O tvom clockanju i ploci najbolje govori cinjenica da imam visi CB single core score sa procesorom koji ne ide preko 5.25ghz od tebe sa tim 5.7ghz primjerkom
Kralj validacija
I da su metnuli opet bi mu trebalo 1.215V za 5.3ghz.
Ak ti je kroz ruke proslo 50 procesora onda je to jos veca sramota, a ove fore da si hladniji i bolji primjerak 8600k zamjenio za losiji onako iz fore odi prodavati ekipi u ryzen ili aoc temi.
I da su metnuli opet bi mu trebalo 1.215V za 5.3ghz.
Šteta kaj nisu. Ovako će ispasti dobar procesor bez dodatnih hobističkih radnji.
5.7ghz? O tvom clockanju i ploci najbolje govori cinjenica da imam visi CB single core score sa procesorom koji ne ide preko 5.25ghz od tebe sa tim 5.7ghz primjerkom
Kralj validacija
kao prvo nikad nismo niti mjerili single score na istom taktu cpu/ram, kao drugo da bi postigao visi takt cpu-a cache clock se stavlja na najmanji moguci broj(x8), tu bodovi drasticno padaju u cb-u kao i u svemu ostalome, kao trece imas bolju plocu, kao cetvrto i ddr4 ram, cinjenica je da ti je usporedba doslovno nema smisla, peto nikad niti nisam ganjao single score to si ti sebi nasao jednu sitnicu pa se sad stalno hvatas za nju ja je nisam ni spominja jer niti vodim brigu oko toga, mozda bi me i zanimalo da si normalan sugovornik/protivnik... tako i ja onda mogu traziti da skines moj clock s svojom plocom od 400€/hladenjem od 500€ itd, pa evo da vidimo tebe kralju high end cpu/mbo/ram/cooling vs low budget cpu/mbo/ram/cooling
.lp

Silicon lottery, da kupim 20 7640X-eva mozda bi jedan i bootao na 5.7ghz, ko sta ti nisi imao srece sa pascalima. Nista tu hladjenje ne pomaze a pogotovo ploca, procesor je limitirajuci faktor i mos ga hebat...

Večih cinika i licemjera još ne vidjeh nigdje nego ovde. Kako se oni nanjuše i surađuju lijepo baš je to pohvalno da se u nečemu slažu.
Večih cinka i licemjera još ne vidjeh nigdje nego ovde. Kako se oni nanjuše i surađuju lijepo baš je to pohvalno da se u nečemu slažu.
Ono kad pocasni clan ryzen armade prica o licemjerju.
jesi se pronašao ajd barem si svjestan nečega
Ne, samo se tebi smijem.
Ne možeš se ti smijat jer ovim priznaš da nisi svjestan ičeg.
Večih cinka i licemjera još ne vidjeh nigdje nego ovde. Kako se oni nanjuše i surađuju lijepo baš je to pohvalno da se u nečemu slažu.
Ono kad pocasni clan ryzen armade prica o licemjerju.
on je barem pocasni clan necega za razliku od tebe(i jos njih par/moderator Tonči ih je nabrojao:) koji si se odjednom izrodio pojavom spodobe zvane Lucidius kojem je dopusteno u jednom vremenu da komentira i vrijeda sve i svakoga(Nazalost sami su si krivi jer su to dopustili u ovoj temi, ali zaraza se siri), znas kako kazu ko muhe na govnosad vas samo treba maknuti s foruma, ili zakljucati ovu temu a u ostalima ionako neznate komunicirati na normalnoj razini pa cete dosta brzo eskalirati i shodno tome pobrati kartone vjerojatno i u nekom trenutku biti trajno uklonjeni s foruma, takve toksicni likovi nam na forumu sigurno ne trebaju.lp

Jos manje nam trebaju samoprozvani hw gurui sa tragikomicnim znanjem o hw-u koji spamaju forum svojim dezinformacijama.
rekao je u jednom momentu good luck with 4core
za razliku od bf1 gdje je load oko 50% većinu vremena, ovdje je 70%...govorim naravno o 8700k