A to je "Nvidia sponsored title".
I dalje mi je fascinantno kako 1080Ti dominira, nitko ni blizu...
A to je "Nvidia sponsored title".
I dalje mi je fascinantno kako 1080Ti dominira, nitko ni blizu...
Sljedeči bf će bit poruka good luck with six core.
Kazes doci ce Ryzen na svoje tamo negdje 2025.
Kad ti tako kažeš to je to.
ajde mi objasni kako 1% neceg moze narusit bilo sto a kuda opasno?
Ajmo samu u kratko stati na laptu i ne izvlacit nekakve gluposti na temelju 0,1 ili 1% neceg.
Druga stvar je tu retardirana Nvidia koja je izdala nove drivere za uvjet u igranje bf5, rekao bih da kenjaju na veliko i da postepeno s updejtovima ubijaju performanse pascala.. Vrijeme ce pokazati nema sanse da odjednom Vega postane brza od gtx 1080 ako ovi zeleni moroni nisu odlucili na ovo gore kako bi prodali novu glupu seriju grafickih za 5+ soma kuna..
Memoriraj ovaj moj post i cujemo se za 06 mjeseci kada ce Vega gazit u svakom novom naslovu gtx 1080 i to ne samo za 10%.
kako to da amd nije izdao drivere samo za ovu betu baš su nazadni, a bolji su
ne valja amd baš sam se zaebo šta sam si ga složio od njih , ma nek sam neče meni nitko govoriti kako ću se ja zaebat
Kazes doci ce Ryzen na svoje tamo negdje 2025.
AMD je vec davno dosao na svoje, Ryzen je prekretnica i ti bi trebao biti sretan sto imas ovog intela kojeg imas danas inace bi bili jos uvijek na quadovima za 3 soma kuna..
Ryzen za gaming je odlican proc FHD i 144hz mi ne spominji a pogotovo ne u kombinaciji s TN monitorom jer je to propala prica
No da i intelov i5 8400 moze dati podjednak broj slicica ali taj i5 8400 je sranje obicno nasprem r5 2600 bez obzira s kojom potonji memorijom upario..
Intel tu ima samo i5 8600k i i7 8700k i jedini su vrijedni spomena u bilo kojem kontekstu.
Zanemari stream zanemari rendanje zanemari sve.. Ryzen 5 2600 je jednostavno u ovom trenutku najbolja kupnja za bilo koji gaming setup pa usudim se reci i FHD jer to forsanje neceg na 144hz ionak nema smisla ali bas nikakvog niti poboljsava tvoj skill i to je sigurno osim ako se godinama ne bavis profesinalnim gamingom pa bi tih 144hz lock mogao prebacit u praksu..
ako ti je cilj qurcenja po forumu kak ti imas 20% vise neceg go4it ali se sigurno ne igras bolje nego neko na Ryzenu..
toxic ne bacaj biserje pred ....
ajde mi objasni kako 1% neceg moze narusit bilo sto a kuda opasno?
Ajmo samu u kratko stati na laptu i ne izvlacit nekakve gluposti na temelju 0,1 ili 1% neceg.
Druga stvar je tu retardirana Nvidia koja je izdala nove drivere za uvjet u igranje bf5, rekao bih da kenjaju na veliko i da postepeno s updejtovima ubijaju performanse pascala.. Vrijeme ce pokazati nema sanse da odjednom Vega postane brza od gtx 1080 ako ovi zeleni moroni nisu odlucili na ovo gore kako bi prodali novu glupu seriju grafickih za 5+ soma kuna..
Memoriraj ovaj moj post i cujemo se za 06 mjeseci kada ce Vega gazit u svakom novom naslovu gtx 1080 i to ne samo za 10%.
Za ovaj boldani dio ukratko bolje je tj oku je prikaz slike fluidniji cak i ako imas nizi avrg FPS, ali da je on stabilniji tj da su razlike izmedu avrg i 1% low sto manje, nego kad imas nesto veci avrg FPS sa velikim razlikama tj oscilacijama naspram 1% low FPS. Covjek koji je prvi poceo pricati o frametajmovima, koje se kasnije prebacilo u 1% i 0.1% low FPS radi lakseg snalazenja, je neka faca u AMD-u kolko sam uspio skuziti, njegov clanak o istima je prvi prepoznao Gamers Nexus da bi kasnije taj nacin benchanja prigrlili svi radi kvalitete koju pruza, evo ti kratki video gdje je sve lijepo objasnjeno
.
Ovaj drugi dio mi je uopce glupo komentirati na temelju igre koja je u beti.
jel si ti vidio da na tvojoj rezi FHD vega ima 85fpsa 1% a gtx 1080 95fpsa, ja te opet pitam gdje je tu pasno narusavanje iceg?
edit: glupo ti je komentirati igru u beti a nije ti glupo staviti prvi taj isti filmic i komentirati opasno narusavnje vege? cek jel sam ja to dobro procitai ili sta?
idemo ponovo.
1. stavis video filmica kojeg do sad nitko nije stavio.
2. stavis komentar opasnog narusavanje neceg za Vegu.
3. zatim nakon svega navedes da je glupo komentirati igru koja je u beti
e pa care ovo vec dugo nisam dozivio..
Taj veliki pad supermenovo oko vidi, nečeš ti njemu govoriti kako će on gledati.
Aha za ovo šta neče komentirati jer igra je u beti to ne važi za amd.Nvidija ima problema sa betama tek će procvjetat u proljeće.
AMD je vec davno dosao na svoje, Ryzen je prekretnica i ti bi trebao biti sretan sto imas ovog intela kojeg imas danas inace bi bili jos uvijek na quadovima za 3 soma kuna..
Ryzen za gaming je odlican proc FHD i 144hz mi ne spominji a pogotovo ne u kombinaciji s TN monitorom jer je to propala prica
No da i intelov i5 8400 moze dati podjednak broj slicica ali taj i5 8400 je sranje obicno nasprem r5 2600 bez obzira s kojom potonji memorijom upario..
Intel tu ima samo i5 8600k i i7 8700k i jedini su vrijedni spomena u bilo kojem kontekstu.
Zanemari stream zanemari rendanje zanemari sve.. Ryzen 5 2600 je jednostavno u ovom trenutku najbolja kupnja za bilo koji gaming setup pa usudim se reci i FHD jer to forsanje neceg na 144hz ionak nema smisla ali bas nikakvog niti poboljsava tvoj skill i to je sigurno osim ako se godinama ne bavis profesinalnim gamingom pa bi tih 144hz lock mogao prebacit u praksu..
ako ti je cilj qurcenja po forumu kak ti imas 20% vise neceg go4it ali se sigurno ne igras bolje nego neko na Ryzenu..
Evo da se redom dotaknem boldanih dijelova.
Ja sam vec u vise navrata rekao da sam sretan sto je AMD izbacio Ryzena pa se sad jeftinije mogu nabaviti Intel procesori sa puno boljim performansama od konkurencije.
Po ne znam koji put FHD je nebitan u cijeloj prici, bitno je samo ovih 144hz, sa tom svojom 1080ti da imas neki 144-165hz monitor sad bi fino mogao vecinu igara rokati na lock ili sa tu i tamo nekim dropom sa minimalnim kresanjem detalja cak i na 1440p, ali na zalost cpu te koci u toj prici.
i5 8400 daje jednake/bolje rezulatte od 2600 za manje para ako ryzen nije uparen sa 2k kn skupom memorijom i ako imas srece da maksimalno utegnes tajminge na svojoj skupoj ploci, savrsen primjer je Fanu koji ima super plocu pa mu je OC memorije tragikomican tj marginalno bolji od tvornickih klokova. Zakljucak je da je 8400 definitivno najbolja kupnja trenutno.
To da Intel ima samo 8600k i 8700k nije istina, pa jedan i3 8100 mete Ryzen 3 postavu, a da ne govorimo o tome da te jos i jeftinije ispadne combo cpu+mobo+ram.
Poanta high rr monitora nije da bi se bolje igralo, ako nemas skilla ionako ti oprema na kojoj igras nista ne vrijedi, glavna poanta takvih monitora je da sve skupa izgleda fluidnije i bolje, neprocjenivi uzitak.
Poanta high rr monitora nije da bi se bolje igralo, ako nemas skilla ionako ti oprema na kojoj igras nista ne vrijedi, glavna poanta takvih monitora je da sve skupa izgleda fluidnije i bolje, neprocjenivi uzitak.
Ti zapravo ne znas sto ovo znaci sve dok ne vidis nesto drugacije a to nije FHD i 144hz i TN, pitaj mog kuma koji ima navedeni setup sto znaci pravo iskustvo igranja a to sigurno nije ovo sto ti govoris...
I ne bacam floskule nego sam samo realan, dakle pojma nemas sto je uzitak za oci.
jel si ti vidio da na tvojoj rezi FHD vega ima 85fpsa 1% a gtx 1080 95fpsa, ja te opet pitam gdje je tu pasno narusavanje iceg?
edit: glupo ti je komentirati igru u beti a nije ti glupo staviti prvi taj isti filmic i komentirati opasno narusavnje vege? cek jel sam ja to dobro procitai ili sta?
idemo ponovo.
Jesi ti uopce pogledao video koji sam stavio i pokusao shvatiti sto se u njemu govori? Ocito da nisi...
Pa da, glupo mi je nagadati sto ce biti jer to nitko ne zna, ali sam zato komentirao one podatke koje trenutno imamo, u cemu je tvoj problem?
Ti zapravo ne znas sto ovo znaci sve dok ne vidis nesto drugacije a to nije FHD i 144hz i TN, pitaj mog kuma koji ima navedeni setup sto znaci pravo iskustvo igranja a to sigurno nije ovo sto ti govoris...
I ne bacam floskule nego sam samo realan, dakle pojma nemas sto je uzitak za oci.
Znaci poanta price je da tebe i kuma trebamo pitati sto je pravo gaming iskustvo, ma super.
Taj veliki pad supermenovo oko vidi, nečeš ti njemu govoriti kako će on gledati.
Imamo tu par profi multiplayer gamera, za lava sam čak vidio da ima skilla u BFu ali ovaj toksični war3_tft ima ograničen vokabular koji se sastoji od dvije riječi - institucija i 144hz i koje ponavlja ko papagaj. Sve mi se čini da svoj nedostatak skilla kompezira skupim i promašenim ulaganjima TNce koji osim brzine nemaju niti jednu drugu karakteristiku monitora iz 21. stoljeća poput prikaza u boji (RGB postolja se ne računa), veće rezolucije i slično.
idemo ponovo.
Jesi ti uopce pogledao video koji sam stavio i pokusao shvatiti sto se u njemu govori? Ocito da nisi...
Pa da, glupo mi je nagadati sto ce biti jer to nitko ne zna, ali sam zato komentirao one podatke koje trenutno imamo, u cemu je tvoj problem?
sam sebi skaces u usta samo to...
pokusavas izazvati neko sranje na forumu non stop e pa stari nece moci ove noci.. dosta sam slusao vasih proljeva po forumu..
Znaci poanta price je da tebe i kuma trebamo pitati sto je pravo gaming iskustvo, ma super.
Poanta je da ti nemas pojma sto je pravo iskustvo igranja. To je cinjenica.
i5 8400 daje jednake/bolje rezulatte od 2600 za manje para ako ryzen nije uparen sa 2k kn skupom memorijom i ako imas srece da maksimalno utegnes tajminge na svojoj skupoj ploci,
To da Intel ima samo 8600k i 8700k nije istina, pa jedan i3 8100 mete Ryzen 3 postavu, a da ne govorimo o tome da te jos i jeftinije ispadne combo cpu+mobo+ram.
Dok pada kiša zamišljam da brišeš svaku kap sa auta jel tako.
sam sebi skaces u usta samo to...
pokusavas izazvati neko sranje na forumu non stop e pa stari nece moci ove noci.. dosta sam slusao vasih proljeva po forumu..
Ja ti dam razuman odgovor, a ti mi odgovoris sa ovime? Bolje onda nemoj nis napisati...
A nista morat cu se sa tobom i kumom posavjetovati da mi objasnite.
Imamo tu par profi multiplayer gamera, za lava sam čak vidio da ima skilla u BFu ali ovaj toksični war3_tft ima ograničen vokabular koji se sastoji od dvije riječi - institucija i 144hz i koje ponavlja ko papagaj. Sve mi se čini da svoj nedostatak skilla kompezira skupim i promašenim ulaganjima TNce koji osim brzine nemaju niti jednu drugu karakteristiku monitora iz 21. stoljeća poput prikaza u boji (RGB postolja se ne računa), veće rezolucije i slično.
Dok pada kiša zamišljam da brišeš svaku kap sa auta jel tako.
Armada na aparatima.
Mislim tip ima i5 8600k 144hz monitor i non stop neki racuku podbada, kmeci a njegov setup je daleko od dobrog setupa i melema za oci...
HIGH RR, FHD monitori se koriste da bi imao bolji skill i da budes bolji igrac, lakse uocis neprijetalja a to se dodatno jos radi pazi sada S SMANJIVANJEM DETALJE POPUT TRAVE da se lakse uoci neprijatelj npr. PUBG . COUNTER STRIKE se pazi igra na 16:10 minimalnoj rezi vecina profesinalnih igraca da skoro igra da jedva vidi kada 2 x 2 cm... da bi lakse brze ubilo neprijatelja. A PAZI SAD OVO, da bi to proveo u praksu moras igrati mjesecima/godinama istu igru... tek tada ima smisla brzina panela brzina RR-a ali to sigurno nije UZITAK ne za amatere.
NE MOZE MI netko tu doci i reci s TN 144hz monitorom kakav je uzitak igranja na visokom FPS-u... Nije stari imao sam 144hz monitor i to TN davno prije nego je on i pomisljao na navedeno... To nije nista super...halo pa vratio sam se na 4k 60hz i daleko mi je bilo bolje iskustvo igranja...
SUPER iskustvo igranja je vidjeti sve te datalje lijepotu i imati adekvatnu fluidnost za igru koju si platio PAZI 60 EURA...
AKO je profesionalac mogao bi ga shvatitit ali nije...
60 na 120fps-a se primjeti ovo za 144 i više on samo bunca zaražen je meltspectre virusom od svog proca
A nista morat cu se sa tobom i kumom posavjetovati da mi objasnite.
Stari kad se qurcis, qurci se s razlogom, to je jedina cinjenica...
Imas 30 godina ponasas se ko tinejder, mislim oces da c/p onog s pm-a prije par mjeseci? jel to dovoljno da vise ne ulazis u diskusije i rasprave koje nemaju niti jednu korist osim da provociras ?
Koristan si na ovom forumu koliko i igla u plastu sijena.
Mislim tip ima i5 8600k 144hz monitor i non stop neki racuku podbada, kmeci a njegov setup je daleko od dobrog setupa i melema za oci...
HIGH RR, FHD monitori se koriste da bi imao bolji skill i da budes bolji igrac, lakse uocis neprijetalja a to se dodatno jos radi pazi sada S SMANJIVANJEM DETALJE POPUT TRAVE da se lakse uoci neprijatelj npr. PUBG . COUNTER STRIKE se pazi igra na 16:10 minimalnoj rezi vecina profesinalnih igraca da skoro igra da jedva vidi kada 2 x 2 cm... da bi lakse brze ubilo neprijatelja. A PAZI SAD OVO, da bi to proveo u praksu moras igrati mjesecima/godinama istu igru... tek tada ima smisla brzina panela brzina RR-a ali to sigurno nije UZITAK ne za amatere.
NE MOZE MI netko tu doci i reci s TN 144hz monitorom kakav je uzitak igranja na visokom FPS-u... Nije stari imao sam 144hz monitor i to TN davno prije nego je on i pomisljao na navedeno... To nije nista super...halo pa vratio sam se na 4k 60hz i daleko mi je bilo bolje iskustvo igranja...
SUPER iskustvo igranja je vidjeti sve te datalje lijepotu i imati adekvatnu fluidnost za igru koju si platio PAZI 60 EURA...
AKO je profesionalac mogao bi ga shvatitit ali nije...
Ja ti kazem jedno, a ti pocnes o nekom pro playu i nebulozama, shvati da nista od tog "argumenta".
Eto fino si subjektivno naveo sto se tebi svida i to je skroz u redu.
60 na 120fps-a se primjeti ovo za 144 i više on samo bunca zaražen je meltspectre virusom od svog proca
Sto se vise priblizavas nekih 100 FPS to se vise osjeti razlika, a problem je sto je Ryzen blize 100 nego 144, losiji minimumi ga onda jos vise dotuku.
Imas 30 godina ponasas se ko tinejder, mislim oces da c/p onog s pm-a prije par mjeseci? jel to dovoljno da vise ne ulazis u diskusije i rasprave koje nemaju niti jednu korist osim da provociras ?
Eh di sam ja od qurcenja...
Mislio sam da si ti jedan od normalnih ovdje, ali ako si takav covjek da ne cijenis nista radi sta hoces.
Eh di sam ja od qurcenja...
Mislio sam da si ti jedan od normalnih ovdje, ali ako si takav covjek da ne cijenis nista radi sta hoces.
Ne cijenim? Pa gledam svaki dan i ne vjerujem da to radis vec nekoliko mjeseci, oce vise biti dosta?
Trebali bi jedni drugima pomagati, djeliti informacije a ne koristi izraze mete unistava i slicno tome... ali ako vec zelis ici u tom smjeru mogu i ja..
Pokažimo malo respect jedni prema drugima i sve ce biti puno bolje i lijepse...
Ko da nam Intel, AMD neki racku placaju pa to moramo raditi...
Na kraju ko ovdje ima muda priznati da je nesto kupio nabavio a da to nevalja i to podijeli s drugima da ne naprave istu gresku?
Evo ja cu prvi reci ne nabavljajte;
Acer Predator x34 monitore jer nevaljaju placeni novac, ja sam imao srece no pun qurac reklamacije itd.. za proizvod koji platis preko 8000 kn.. Kruzi prica i za nove serije da nisu okey.. mislim dokle ce ovako kad nesto platis preko soma eura ne smije postojati tako velika sansa da dobis los proizvod i da se doma moras molit da bude sve ok... Dakle Acer 21:9 izbjegavati za sada
Toshibin disk p300 koliko god da je jeftin prebucan je, izdvojiti par sto kuna vise i uzeti bolji..
Kingston Hyper X slusalice su daleko od slusalica koje daju dobar zvuk... ako vec uzimate uzmite stereo model.
Sony 55" HDR tv kojeg imam nije vrijedio te pare iako su ga u temi preporucili masu puta..
Asrock AB350 pro4 ploca-- nikad vise.
Ryzen 5 1600 promasena investicija u kombinaciji s gore navedenom plocom.
ADATA rami iz siga preskupi za ponudeno.
on je barem pocasni clan necega za razliku od tebe(i jos njih par/moderator Tonči ih je nabrojao:) koji si se odjednom izrodio pojavom spodobe zvane Lucidius kojem je dopusteno u jednom vremenu da komentira i vrijeda sve i svakoga(Nazalost sami su si krivi jer su to dopustili u ovoj temi, ali zaraza se siri), znas kako kazu ko muhe na govnosad vas samo treba maknuti s foruma, ili zakljucati ovu temu a u ostalima ionako neznate komunicirati na normalnoj razini pa cete dosta brzo eskalirati i shodno tome pobrati kartone vjerojatno i u nekom trenutku biti trajno uklonjeni s foruma, takve toksicni likovi nam na forumu sigurno ne trebaju.lp
A vidi ovog moraliste i intelektualca se nasao prozivati nekoga...
njuskalo/forumski kokosar, "pro recenzent" koji onda 20dana prepravlja bajke koje je napisao u istoj, vjerovatno u zamjenu za 100-200kn rabata, najvise postova na forumu a dokazano pojma nema sto je bn...da ne nabrajam dalje.. korist od tebe jednostavno neprocjenjiva za ovaj forum
Trebali bi jedni drugima pomagati, djeliti informacije a ne koristi izraze mete unistava i slicno tome... ali ako vec zelis ici u tom smjeru mogu i ja..
Sa normalnim ljudima se moze ovako razgovarati, respect sa moje strane imaju forumasi kao ti, ali postoji i ekipa sa kojom se ne moze ljudski.
Sa normalnim ljudima se moze ovako razgovarati, respect sa moje strane imaju forumasi kao ti, ali postoji i ekipa sa kojom se ne moze ljudski.
Eto otvorio sam temu : https://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/ne-preporuka-kupnju/262643.aspx?jumpto=5737637&sort=asc&view=flat
poprati me, podrzi, to vrijedi i za ostatak.
Cilj je jednostavan da se zaobidu navedene stvari ako se mogu.
Evo cim obavim nes prikljucim se temi.