evo, kad su predstavljali fury x obecali su da ce biti odlicna grafa za ocanje, drugi dan na testovima dobili su recenzenti fantasticnih 5% oca :)))
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo, kad su predstavljali fury x obecali su da ce biti odlicna grafa za ocanje, drugi dan na testovima dobili su recenzenti fantasticnih 5% oca :)))
Ali tri decibela nije duplo glasnije.
Eto još malo realnog humora, nije moja ideja fučkaj ga sad.
"i7-E...The 'E' stands for 'Get it on Ebay, quick !"
Najglasniji ovi sto su nedavno uzeli 6700k i sad kukaju, taman imam dva AMD stickera od nove grafe, pa se javite u inbox da dobijete utjesnu nagradu jer ste nemogucno butthurt od sinocne prezentacjie da je to jos gore nego kad je drug hvalio i branio 3.5gb na gtx 970
A zasto bih kukao ja ili netko drugi tko ima 6700k vise sam kukao kad sam imao fx 8350 a s ovim samo rijeci pohvale pa da je i zlatom placen ali vrijedi svake markice.Iskreno da Bosna nema binga i kladionica sigurno ga nebi nikad kupio jos i dalje bi kukao sa fx koliko je jadana i los.
i? jesu li zbog toga nissan GTR sa 6 cilindara i corvette sa V8 manji rivali?
auti su ipak malo kompleksniji za usporedivati, ovdje je pitanje samo brojeva 1 i 0!lp
Sam vi navalite svi na AMD-a kad dođe ZEN da mogu povoljno ubosti Intela
Sam vi navalite svi na AMD-a kad dođe ZEN da mogu povoljno ubosti Intela
nebus nista povoljno "ubo"
taj "Zen" ce kostati 500$
dodaj marzu i pdv:dobis 5000+kn,
tko do sad nije kupovao intela za 5000kn nebude ni ovog Zena ili kak mu je vec ime, nikako zapamtiti mijenjaju ime svako malo kao i taktlp
i? jesu li zbog toga nissan GTR sa 6 cilindara i corvette sa V8 manji rivali?
auti su ipak malo kompleksniji za usporedivati, ovdje je pitanje samo brojeva 1 i 0!lp
stvar je vrlo jednostavna.
odredjena kolicina necega radi odredjenu kolicinu posla u odredjenom vremenu za tu i tu cijenu.
prezentacija je bila katastrofa sto se tice organizacije, ono bas amaterski odradeno
naravno da nisu nista pokazali, ovo je bilo vise kao, evo tu su i zen i vega, i kao sto vidite rade i rade ok i to je to hvala dovidenja
da su pokazali sve moguce brojke i mogucnosti, onda nista ne bi bilo za pokazati na CES-u, a to je main event na koji ciljaju
dojam nakon ove prezentacije je da je procesor napravljen da bude "all in one" i za igranje, i za rendering i za editing i za publishing i za modeliranje itd.., sve po pristupacnim cijenama, a ne da, kao npr intel, nude 2-3 vrste na razlicitim socketima i ogromnim cjenovnim razlikama
proc ce biti i vise nego konkurentan, ne samo SR7 nego i ostali modeli i to je to
Znači BE verzija, overloker otključani bu koštao 5000 kn. Ovaj sa prezentacije na 3.4 cc 3500 kn ako je vjerovati ovome. Sobzirom da su najavili zen sa osam jezgri bez HT-a to bu sigurno niže kao i šest jezgreni bez HT-a. Ja im sigurno nedam te pare jer mi netreba. Za par godina im dam soma i pol za neku od verzija.
sad ga stvarno kenjas s tim autima...
Dobro, Stjepanj , od kad smo u EU, mogu si to domaći objesiti o rep. Ovih dana naručujem jednu privatnu mašinu i - cijene kod nas cca. 30% više nego na (skupom) Amazonu. Taman posla da ću im na svakih 1000 eura računala darovati 300 eura. Prostor, ljudi, bla bla, sve je to jasno, al' 30%? LOL.
Inače, ne znam čemu sva ta strka: prilično je jasno da Zen nudi IPC Broadwella i da će za $550 MSRP-a dati 8/16 procesor koji trenutno košta $1100. Zar to nije dovoljno? Ne znamo ništa o overclocku, ali stock u tom kontekstu je već odličan. Kupi ti opet Intel, i ja ću (jer koristim neke Intelove specifičnosti), ali AMD bi s tim potezom pomeo tržište. Igraju odličnu igru s Polarisima i Zenom. Da ne govorimo o glasini da će Intel sa svojih Irisa prijeći na AMD-ove grafike u i7 procesorima (dosad redovito bitno brže).
Za rendering? Čekaj samo da izađu dual slot ili 16/32 verzije. Pa to će biti fantastično. Za to i za servere jezgre su daleko bitnije od takta, a overclock je posebno nebitan.
I da ti budem iskren, ako ikako mogu, prijeći ću na AMD jer je Intel strašno bezobrazan.
Znači BE verzija, overloker otključani bu koštao 5000 kn. Ovaj sa prezentacije na 3.4 cc 3500 kn ako je vjerovati ovome. Sobzirom da su najavili zen sa osam jezgri bez HT-a to bu sigurno niže kao i šest jezgreni bez HT-a. Ja im sigurno nedam te pare jer mi netreba. Za par godina im dam soma i pol za neku od verzija.
jbte ja imam osjecaj da ti nisi pogledo ni 1 yebenu sekundu tog showa...samo pises bezveze i stavljas te smajlice
jbte ja imam osjecaj da ti nisi pogledo ni 1 yebenu sekundu tog showa...samo pises bezveze i stavljas te smajlice
lp
ne Stevanj, ne nego ti vec jako dugo vremena pricas gluposti i svadjas se sam sa sobom (ima i naziv za to).
argumentacija ti je nula, "iskustvo" i price u rangu birtije i covjek ti ne bi dao ni 13 godina, a kamoli tolko kolko pricas da imas..
btw, poanta sa autima je tocno onakva kakva treba biti, a ak ti imas problema sa poimanje toga, odi i dalje sam sebe citirat i svadjat se sa onime kaj si napisao prije pola sata. lp! volim taj tvoj LP kad nemas argumente, ponasas se ko Pernar
Dobro, Stjepanj , od kad smo u EU, mogu si to domaći objesiti o rep. Ovih dana naručujem jednu privatnu mašinu i - cijene kod nas cca. 30% više nego na (skupom) Amazonu. Taman posla da ću im na svakih 1000 eura računala darovati 300 eura. Prostor, ljudi, bla bla, sve je to jasno, al' 30%? LOL.
Inače, ne znam čemu sva ta strka: prilično je jasno da Zen nudi IPC Broadwella i da će za $550 MSRP-a dati 8/16 procesor koji trenutno košta $1100. Zar to nije dovoljno? Ne znamo ništa o overclocku, ali stock u tom kontekstu je već odličan. Kupi ti opet Intel, i ja ću (jer koristim neke Intelove specifičnosti), ali AMD bi s tim potezom pomeo tržište. Igraju odličnu igru s Polarisima i Zenom. Da ne govorimo o glasini da će Intel sa svojih Irisa prijeći na AMD-ove grafike u i7 procesorima (dosad redovito bitno brže).
Za rendering? Čekaj samo da izađu dual slot ili 16/32 verzije. Pa to će biti fantastično. Za to i za servere jezgre su daleko bitnije od takta, a overclock je posebno nebitan.
I da ti budem iskren, ako ikako mogu, prijeći ću na AMD jer je Intel strašno bezobrazan.
zasto da si objese o rep?, sav svoj novac sam potrosio u hrvatskoj...kaj sam zbog toga glup? sto hranim umirovljenike tj necije starce, nekome u Hepu "dajem" placu itd itd...da se odselim? inace pa ni intel ne spava, ne sumnjam da ce nakon kaby lakea izmisliti nesto novo...jeftinije ili kaj god, za taj dio hvala amd-u!lp
ne Stevanj, ne nego ti vec jako dugo vremena pricas gluposti i svadjas se sam sa sobom (ima i naziv za to).
argumentacija ti je nula, "iskustvo" i price u rangu birtije i covjek ti ne bi dao ni 13 godina, a kamoli tolko kolko pricas da imas..
btw, poanta sa autima je tocno onakva kakva treba biti, a ak ti imas problema sa poimanje toga, odi i dalje sam sebe citirat i svadjat se sa onime kaj si napisao prije pola sata. lp!
da je to tako onda bi racunalo u autu igralo jedinu ulogu koji je auto bolji! 13g velis?
lozi pero!!!
btw, poanta sa autima je tocno onakva kakva treba biti, a ak ti imas problema sa poimanje toga, odi i dalje sam sebe citirat i svadjat se sa onime kaj si napisao prije pola sata. lp!
da je to tako onda bi racunalo u autu igralo jedinu ulogu koji je auto bolji! 13g velis?
que? poante su ti ko krave koje jedu tresnje na stablu od visnje
lozi pero!!!
Niš bez AMD-a
zasto da si objese o rep?, sav svoj novac sam potrosio u hrvatskoj...kaj sam zbog toga glup? sto hranim umirovljenike tj necije starce, nekome u Hepu "dajem" placu itd itd...da se odselim? inace pa ni intel ne spava, ne sumnjam da ce nakon kaby lakea izmisliti nesto novo...jeftinije ili kaj god, za taj dio hvala amd-u!lp
Pa, nisam o tome govorio, nego o domaćim trgovcima koji su nekako uspjeli biti 31,8% skuplji od Amazona koji je deklarirano skup, ali kad me već vučeš za jezik: da, strašno me ljuti davati novac HEP-u i parazitima koje hranim previsokim PDV-om i hrpom drugih nameta. Pogotovo ovome s plaćom u HEP-u, on je posebno iritantan i razlog zašto bih još manje poreza plaćao.
lp
500$ je taj cpu alo!, na testu je bio 8core 16 thread-s cpu? jesi uopce pogledao video ili koji ss? procitao barem 5 komentara od 1000 u zadnjih 5 sati? nekuzim te..lp

Si imao moždani? Pogledaj sliku koju si postao
500$ je BE a isto 8/16 na 3.4 je 350 što bi kod nas bilo 3500 kn. Komentiram tvoju sliku. Mislim da ti ne kužiš ni sam sebe
pa koji je cpu bio u testu?
Nedovršeni, sa baznim klokom na 3.4.
lp
Nedovršeni, sa baznim klokom na 3.4.
lp
koliko znam cijelo vrijeme se prica o BE modelu 3.4+ s turbom ne?(da prevedem sta "Lisi" znaci +) to sto se test vrtio clock per clock s intelom ne znaci nista!lp
Cijelo se vrijeme pričalo da su još u fazi testiranja, zar ne? Čak se nezna ni konačni početni klok, ništa još nije službeno definirano kao ni cijene.
edit; i iz kojeg dijela mog posta si ti zaključio da negiram ga je bio BE i da on nebude koštao 5000 kn?
kaj cemo sad, neznamo zapravo ni takt, ni prave postavke bencha, ni cijenu...kaj su onda predstavljali? sta reci? koju posluku porati?
Daj šuti.
Tko je hajpao? AMD ili novinari? Ovo je bila prezentacija za šire mase nedovršonog proizvoda zbog javnog pritiska, zbog ulagača i sl. Ovo je bilo ono što imaš u filmskoj i gaming industriji i zove se teaser...i koliko vidim po reakcija uspjeli su 101%...Intelaši vrte takj ZEN logo po cijeli dan
Vrti se svuda, pazi samo sta ima na redditu @reddit/intel sta je glavna prica
Blagdani idu, a oni izdaju na proljeće. Ajmo napravit teaser sa nekim alatom koji će dati približne rezultate, ps možda netko odgodi Intel kupnju. Ako lažu, neće dugo moći lagat.