AM2+ vs AM3

poruka: 3
|
čitano: 1.630
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
AM2+ vs AM3 MBO izbor

Izbor je na ove dvije ploce pa me zanima koja bi u biti bila bolja. Definitivno se obje nabavljaju - jedna bratu jedna meni - ali s obzirom da sam gnjus bolja meni :P

Izbor su Asus M4A78-HTPC/RC i Asrock N68-S3 UCC

Znam da mi je poprilicna razlika vec u tome sto je Asus AM2 DDR2 ploca dok je Asrock AM3 DDR3 pa me znanima koja je bolja za recimo prosjecni gaming igara starih godinu i vise i gledanje filmova (spojena na TV). Tu mi je relativno prednost Asusa jer ima ugradjeni HDMI izlaz i Crossfire pripremu za dva monitora pa kad tutnem graficku u njega mogu spojit dva monitora.

S druge strane, ako je Asrock bolja opcija da li mi se onda isplati ic na GS3 verziju ili MSI GF615M-P33?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: AM2+ vs AM3 MBO izbor
Sunburn kaže...

Izbor je na ove dvije ploce pa me zanima koja bi u biti bila bolja. Definitivno se obje nabavljaju - jedna bratu jedna meni - ali s obzirom da sam gnjus bolja meni :P

Izbor su Asus M4A78-HTPC/RC i Asrock N68-S3 UCC

Znam da mi je poprilicna razlika vec u tome sto je Asus AM2 DDR2 ploca dok je Asrock AM3 DDR3 pa me znanima koja je bolja za recimo prosjecni gaming igara starih godinu i vise i gledanje filmova (spojena na TV). Tu mi je relativno prednost Asusa jer ima ugradjeni HDMI izlaz i Crossfire pripremu za dva monitora pa kad tutnem graficku u njega mogu spojit dva monitora.

S druge strane, ako je Asrock bolja opcija da li mi se onda isplati ic na GS3 verziju ili MSI GF615M-P33?

hmm.po meni bolje asus ako ostaješ na ddr2,a i ima bolji čipset. gdje si našao novu i po kojoj cijeni?

a ostatak komponenti je?

maksimum novaca s kojim raspolažeš za ploče bi bilo lijepo dati, čisto da možemo preporučiti neku drugu opciju...

nebi uzeo ni jednu od te dve navedene za "prosječni gaming" jer su integrirane kartice loših performansi...pa čak i za starije igre

napokon dočekao DNF!
14 godina
neaktivan
Re: AM2+ vs AM3 MBO izbor

Ma nabavio sam vec Asus na aukciji u Linksu za 250 kn (mislim da sam ga malo preplatio ali dobro, drzat ce jos godinu-dve za ono za sta meni treba) i stavit cu Sapphire 4670 u njega pa ce bit koliko toliko ok. Na to sam mislio stavit Athlon II X2 260 i Corsair XMS2 2x2 800 MHz

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice