790x i 790 fx koja je razlika

poruka: 3
|
čitano: 903
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gigabyte ili DFI?

Kupujem nove komponente i zanima me da li da uzmem DFI LAN PARTY DK 790FXB-M3H5 ili Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P?

Ne mislim stavljat vise od dvije grafulje (DFI podrzava 3, gigabyte 2) osim ako mi puhne za kojih 5 godina, naravno :). Mislim stavit dvije HD4850 (tj. dodat jos jednu jer vec imam jednu na staroj konfi). DFI je takodjer kojih 50-ak kuna jeftiniji. Ali je problem u tome sto ne znam da li je Gigabyte kvalitetniji (ultra durable itd.) jer ne bi htio da mi rikne za 2-3 godine. Ako je netko nasao jeftiniju kvalitetnu maticnu sa 790FX chipsetom molim nek mi javi jer zelim imati 2 grafulje u crossfiree 16x modu a opet da nije neki šrot kao npr. asrock.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 15:36 (timmy7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo link   gdje ti sve piše.

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Glede kupovine MBO koje navodiš išao bi osobno na Gigabyte jer je BIOS jednostavniji i razumljivijiOsmijeh običnim korisnicima dok je kod DFI-ja poprilično kompliciran i ako stvarno nepoznaš materiju i nisi imao

ni jednu njihovu MBO bolje ni nemoj jer češ si uštediti hrpu živaca dok sve poštimaš i prisjest će ti DFI.Daleko da je loš štaviše odličan ali za prave poznavatelje hardvera i zaljubljenike u DFI koji ima

hrpu opcija glede overclokiranja u BIOS-u

E7200 aka 3.6GHZ Abit P35 Off limits 2x2 GB GSkill-1000MHz Seasonic 430W
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice