Sony VAIO VGN-N38M - problem s driverima

poruka: 3
|
čitano: 2.171
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav,

imam malo cudniji problem s driverima za navedeni laptop. Vlasnik mu je prijatelj koji me zamolio da mu ubacim Windowse 7 jer mu je Vista home premium koju je imao bila spora i isla na zivce. Nakon instalacije su sve komponente bile instalirane osim citaca kartica i jos nekog "Unknown devicea" kojeg zasad ignoriram. To sam htio jednostavno rijesiti odlaskom na Sonyjevu stranicu i skidanjem potrebnih drivera. E tu nastaje problem. Od stotina modela laptopa bas njegovog nema. Nisam ih uspio naci ni na drugim stranicama. probao sam s driverima slicnih modela, citaci se prikazu u My Computeru ali ne rade. Kolega, ciji je laptop nema nikakav cd ni upute jer ga je nabavio nekim cudnim putevima. Na Visti mu je sve radilo jer ima poseban logicki drive od 9 gb na hardu s instalacijom Viste i svih drivera. Mislio sam ih tamo naci ali ne mogu uci u njega. Da su citaci strgani je malo vjerovatno jer sam ih koristio mozda 2 sata prije na Visti.

Molim za savjet! Ili za drivere ako ih netko ima!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sony VAIO VGN-N38M - problem s driverima

Probaj skinuti Driver Detective pa preko njega drivere:

http://www.drivershq.com/Drivers/Sony/VGN-N/VGN-N38M-W/9818/39426/50534/Drivers.aspx

16 godina

evo jedan kolega ima VAIO laptop, neznam tocno koji model, napisat cu kasnije. Kupljen je u Njemačkoj te su windowsi home premium na njemu bili na njemačkom. Pokušao sam promjeniti jezik na sve načine i nisam uspio, te sam reinstalirao windowse na hrvatskom jeziku. E sada sve drivere je windwos pronašao osim onih za grafiku, tj. nasao je neke generic. Ima neku radeon mobility grafiku i nemogu instalirati njene drivere s Ati/amd stranice. Zna li itko kako to rjesiti

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice