Prvo pokretanje HP laptopa

poruka: 9
|
čitano: 14.079
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Ajde trebam pomoć, naime jučer sam uzeo novo prijenosno računalo HP Pavilion dv6-3050 na kojem su već postavljeni W7 i nakon pokretanja računala pojavi mi se ova poruka, evo slike 

rekoh u redu, mora se čekati, no nakon nekih sat - dva, morao sam ići raditi, a ova glupost se i dalje vrtila, tako da sam ugasio računalo. Nakon dolaska kući i ponovog pokretanja računala uz onu poruku pojavi se i ova

E jbg... Što sada, da ostavim da i dalje vrti, jer eto malo sam pogledao na googlu i kažu da treba duuuugoooo čekati dok se windowsi i sve ostalo postavi na HP-ovim laptopima, ja to prije nisam znao ili ... Muka je velika 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ja koliko znam netreba to dugo cekati,,sad neznam sigurno nisu dobro instalirani wondowsi
zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probaj preko Recovery particije, kako slijedi:

Za oporavak sustava s particije:

1. Programu Recovery Manager pristupite:
● Odabirom Start (Pokreni) > Svi programi > Recovery Manager (Upravitelj oporavka) >
Recovery Manager (Upravitelj oporavka).
– ili –
● Uključivanjem ili ponovnim pokretanjem računala, pa zatim pritiskanjem tipke esc dok se na
dnu zaslona prikazuje poruka "Press the ESC key for Startup Menu" (Pritisnite tipku ESC za
Izbornik pokretanja). A zatim pritiskanjem f11 ok je prikazana poruka "Press <F11> for
recovery" (Pritisnite F11 za oporavku) na zaslonu.

2. Zatim u prozoru Recovery Manager kliknite System Recovery (Oporavak sustava).

3. Slijedite upute na zaslonu.

Ovo je opisano u korišničkim uputstvima laptopa, koje ako slučajno nemaš nalaze se ovdje.

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
RE: Prvo pokretanje HP laptopa
sinisa5 kaže...

Ajde trebam pomoć, naime jučer sam uzeo novo prijenosno računalo HP Pavilion dv6-3050 na kojem su već postavljeni W7 i nakon pokretanja računala pojavi mi se ova poruka, evo slike  rekoh u redu, mora se čekati, no nakon nekih sat - dva, morao sam ići raditi, a ova glupost se i dalje vrtila, tako da sam ugasio računalo. Nakon dolaska kući i ponovog pokretanja računala uz onu poruku pojavi se i ova

E jbg... Što sada, da ostavim da i dalje vrti, jer eto malo sam pogledao na googlu i kažu da treba duuuugoooo čekati dok se windowsi i sve ostalo postavi na HP-ovim laptopima, ja to prije nisam znao ili ... Muka je velika 

Uzmi win7 i preinstalirajga ! posto iz iskustva znam da neki proizvodjci isporucuju laptope sa polu instaliranim windowsom e sad su mozda nesto zeznuli pa ti lepo uzmi i preinstaliraj,a ovo na prvoj slici treba da traje nekih 15-20 sekundi!

15 godina
protjeran
sinisa5 kaže...

Ajde trebam pomoć, naime jučer sam uzeo novo prijenosno računalo HP Pavilion dv6-3050 na kojem su već postavljeni W7 i nakon pokretanja računala pojavi mi se ova poruka, evo slike  rekoh u redu, mora se čekati, no nakon nekih sat - dva, morao sam ići raditi, a ova glupost se i dalje vrtila, tako da sam ugasio računalo. Nakon dolaska kući i ponovog pokretanja računala uz onu poruku pojavi se i ova

na guglu govore koješta...dv7 i uključio lap,pokrenuo sam instalaciju sa harda,nakon kojih 20takminuta(karikiram) sve gotovo,sve rad isavršeno...win7 houm premijum..

15 godina

Naravno da uz njega nisam dobio windowse, oni bi trebali biti instalirani na njemu, tako piše (znam staru poslovicu ... i na plotu piše... ). Uređaj je kupljen u Mikronisu, a njihova služba danas i sutra ne radi. Poslušat ću gore navedene savjete i probati to riješiti. Eh da, hvala za onaj priručnik, vrlo korisno, odmah sam ga skinuo

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 12:23 (sinisa5).
15 godina
protjeran
sinisa5 kaže...

Naravno da uz njega nisam dobio windowse, oni bi trebali biti instalirani na njemu, tako piše (znam staru poslovicu ... i na plotu piše... ). Uređaj je kupljen u Mikronisu, a njihova služba danas i sutra ne radi. Poslušat ću gore navedene savjete i probati to riješiti. 

nisi dobio na cd-dvd-u,ali su oni na hardu,na zasebnoj particiji...nazovi broj 0800 223 213 i cura ti sve lijepo objasni i vodi te procedurom..

15 godina

I to ću probati sa pozivom na 008... , doista ste mi svi pomogli, lijepo je kada imaš gdje pitati i dobiti pomoć, još jednom hvala. Od 14 radim, danas neću puno toga stići napraviti ali sada znam gdje i kako {#}  

15 godina
Zahvaljujem na tvojoj pomoci, kako si napisao - ja ucinio i jupi, sustav se normalno podigao, sve radi :-))
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice