Procjena - MacBook 5,1

poruka: 6
|
čitano: 1.475
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Procjena - MacBook 5,1

E ovako ekipa, planiram sebi sastavljati novu PC konfu a kesa nikad na odmet, s toga je pala odluka da prodam MacBook. 

Mac je star oko godinu dana, koristila ga je keva 2 mjeseca onda ga je poklonila meni jer je ona sebi uzela jaci.. Dakle, ja ga upalim jednom u 2 mjeseca kad sam recimo preumoran da gledam film za kompom pa hocu da se izvalim u krevet i odgledam nesto ko covjek, dakle, skoro nikako. Ne znam jesam li ga 30 puta upalio.. 

Specifikacije:

2 Ghz Core 2 Duo

160GB HDD

Nvidia 9400 M

2GB DDR 3 1066Mhz

Aluminium verzija

Vidim po oglasima ima nekih Macova po 600-700 evrica pa me interesuje za koliko ja svoj mogu utopiti ? Hvala. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Procjena - MacBook 5,1

Odgovor:

Marketing ti je veoma loš;prodat' ćeš u svakom slučaju za dobre pare uvijek ima pacijenata pod magijom;znači tražiš kikirikiće kojima je fora Apple i komadi ih vole - tu ne igra uloga koliko puta si ga upalio/ugasio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 0:09 (Igor_76).
15 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...

E ovako ekipa, planiram sebi sastavljati novu PC konfu a kesa nikad na odmet, s toga je pala odluka da prodam MacBook. 

Mac je star oko godinu dana, koristila ga je keva 2 mjeseca onda ga je poklonila meni jer je ona sebi uzela jaci.. Dakle, ja ga upalim jednom u 2 mjeseca kad sam recimo preumoran da gledam film za kompom pa hocu da se izvalim u krevet i odgledam nesto ko covjek, dakle, skoro nikako. Ne znam jesam li ga 30 puta upalio.. 

Specifikacije:

2 Ghz Core 2 Duo

160GB HDD

Nvidia 9400 M

2GB DDR 3 1066Mhz

Aluminium verzija

Vidim po oglasima ima nekih Macova po 600-700 evrica pa me interesuje za koliko ja svoj mogu utopiti ? Hvala. 

4000-4500 kuna je realna cijena za kou ćeš ga prodat dosta brzo, naravno uvijek postoji mogućnost da prodaš za više, ja ti kažem koja je realna cijena uređaja.

My God it's full of stars
14 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

4000-4500 kuna je realna cijena za kou ćeš ga prodat dosta brzo, naravno uvijek postoji mogućnost da prodaš za više, ja ti kažem koja je realna cijena uređaja.

Koliko je to u evricima ?

17 godina

Ne mogu vjerovati.... Oko 2370 Evra!!! {#}

Preimenujmo smjeska *namigiva* u *namiguje*!!!
16 godina
anabolicaa kaže...
woodgamesfx kaže...

Koliko je to u evricima ?

530-600 eura

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice