Mora biti 17'', po mogućnosti pokretati GTAIV, najviše će se koristiti kao zamjena za stolno računalo, pa ako ima tko s dobrim savjetom....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hahahahhahahahhahah......ne znam koji to lap za te nove moze....al evo prijedlog!!!!
Mora biti 17'', po mogućnosti pokretati GTAIV, najviše će se koristiti kao zamjena za stolno računalo, pa ako ima tko s dobrim savjetom....
Ako hoces zamjenu za stolno racunalo pokusaj sa nekim Alienware laptopima, fino pokrecu GTA IV.
Cijenu ne znam.
A za te pare kupi si neki laptop koji je brz, ide na internet, pise i jos neke jednostavne stvari.
Tražio je sa 17'' ekranom.
ne znam zašto će mu toliki kad graicke jedeva pokrecu i sa 15"
Lol, kao prvo to nije za mene. Ja imam laptop za 3700kn koji mi treba samo za fax, a za igre imam stolno računalo.
Znam da za te novce ne možeš normalno igrati GTA4, nisam baš tako glup (samo sam ljen pa postavim post tu da drugi koji imaju viška vremena olakšaju meni posao traženja), ali za te novce možeš pokrenuti GTA4 i to je ono što je bitno jer znači da će pokretati neke manje zahtjevne igre koje će čovjek možda igrati.
Pod zamjena za stolno računalo sam mislio to da se neće pun prenositi i da trajanje baterije, masa i čvrstoća kučiša nisu od životne važnosti.
A 17'' mora biti jednostavno zato jer čovjek tako hoće.