Acer Aspire 8920 - ima li ga tko ?

poruka: 6
|
čitano: 2.592
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Zanima me dali netko ima Aspire 8920 ili da je radio na njemu.

Prvenstveno me zanima kakav je rad sa tekstom jer iako se radi o 18.4" ekranu čini mi se da bi mogao biti problem sa pregledom teksta

jer je rezolucija visokih 1920 x 1080.

Bio bih zahvalan ako tko ima kakvih iskustva; radi se o dosta novom modelu ali vjerujem da ga je netko ipak ozbiljnije probao a vjerojatno i kupio.

pozdrav,

Igor

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

e to i mene zanima dali tko ima da ga pitam par pitanji !?!

0 0 hvala 0
17 godina

nemam navedeni laptop, al sam imo prilike pogledat malo - čini mi se da je sve ok, tak da nema mjesta "panici", al ipak sačekajte da se javi neko ko ga ima... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

izgleda da cu ga prije kupit nego se bude tko tu javio ali nema veze :) kako sam gledao ima dosta novi procesor Intel Core 2 Duo procesora T9300, a i graficka je 9500M( mogla je biti bolja ali  ali ) pa tako da za taj novac je slidan e i da monitor je 18" inace meni treba 50% za igra i 50 % za filmove

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Acer Aspire 8920 - ima li ga tko ?

Ja imam Acer Aspire 8920. Nisam baš radio obradu teksta ali sam radio u Excelu. Meni nije problem pregled. Čak mi visoka rezolucija i paše. Uglavnom, nemam nikakvih zamjerki i ne žalim što sam ga kupio.

17 godina
neaktivan
RE: Acer Aspire 8920 - ima li ga tko ?

ja ga planiram kupiti jos ovaj mjesec ali zanima me dali mi mozes u 3dmark06 napraviti testa

hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice