Acer Aspire 6935G, dostupnost

poruka: 12
|
čitano: 1.535
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

dakle, evo novi na forumu,stoga poztdravljam za početak.

i zanima me navedeni laptop,mišljenja onih koji ga imaju su dobrodošla, ali glavni problem mi je dostupnost modela u zagrebu,nigdje(barem na internetu) nisam naletio na stranicu na kojoj je dostupan,sutra ću još naravno pronjuškati gradom ali u svakom slučaju, zasada ga nisam uspio pronaći.

znam da uređaj dijeli pozitivne i negativne kritike,negativne uglavnom od korisnika,pozitivne od onih koji su radili službene review-e i to neće previše utjecati na mišljenje,ali svakako može pomoći barem malo.

ako itko ima kakvu informaciju o dostupnosti,bio bih zahvalan da kaže nešto :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Acer Aspire 6935G, dostupnost

hajde,pa netko ga ima valjda,ili ga je vidio,znam da sam ga ja vidio u algoritmu ako se ne varam,ali ga nema(barem ne kod hotela dubrovnik)

17 godina
neaktivan

Što se tiče dostupnosti, možda ga nađeš ovdje: http://www.callidus.hr/

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 12:04 (kedzo777).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e hvala,i da razmišljao sam baš o tim pritužbama pa sad,na nekim forumima kažu da nalete namodel bez greške,neki se

ale,zato sam bio u dvojbi ali svakako bih zato čisto da se osiguram uzeo još garancije, preformanse su mi bitne,a budući da doma imam sasvim solidan komp, ovo bi bilo savršeno po trenutnim zahtjevima( uz naravno tu činjenicu da i potrefim dobar model)

na stranici koju si dao ima samo sa najjačom konfiguracijom ( full hd i jači proc. što mi diže cijenu sa 7 na 9 i pol tisuća, a ja sam se namjerio na konf. koju ti imaš :) )

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za što ti treba laptop?

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 12:05 (kedzo777).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zapravo i net, odnosno gle, tu i tamo kad nisampri kompu da,ali u principu za to koristim komp, ovo mi je za onaj period kada nisam doma,ili kada mi komp slučajno bude u problemima da mogu koristiti lap, a budući da me u zadnje virijeme češće nema fino bi se uklopio. uz to koliko vidim za gaming je savršen(računajući na to da je laptop) makar nisam neki gamer, ali tu i tamo bih i mogao nabaciti nešto

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

vidim da si odlučan kupiti ga.  za pola godine vrati se u ovaj thread i reci mi jesi li se pokajao. Pozz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a ono,kad bih našao tvoju konf. eventualno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sad sam bio na nabava.net i ne mogu da nađem niti jedan primjerak moga modela, pa čak ni onog skupljeg modela...nešto mi tu smrdi! Da ih nisu povukli sa tržišta?! 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mislim da ne, algoritam ga drži za 13 000

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 12:05 (kedzo777).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hvala na savjetu :)

otići ću do ve mila vo vikenda pa onda navratiti i u hg spot ako ne budem našao riješenje, jer, slažem se, trebalo bi ga valjda biti

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice